Cudan osecaj u glavi
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 29, 2016 10:54 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Cudan osecaj u glavi
Pre dve nedelje me je savatao neki virus, koji je trajao do pre nekoliko dana, nisam isao u skolu, imao sam temperaturu, bolelo me je grlo itd... Od ponedeljka, kada mi je vec bilo bolje sam poceo da osecam ovaj cudan osecaj u glavi, nije vrtoglavica, nije bila ni glavobolja do pre dva dana, kada sam isao na kontrolu zbog tog virusa, pozalio sam se na to i doktorka me je poslala da vadim rezultate, medjutim svi rezultati su bili normalni, kao i pritisak 120 sa 80,takodje mi se cesto desi da se jednostavno ''zablenem'' ni u sta, pa sada ja ne znam od cega je meni ovaj veoma cudan osecaj, jednostavno se osecam kao da sam umoran, iako sam spavao 10 sati, ili da imam nekakvu drugaciju svest, da li je to od silnih antibiotika koje sam pio protekle dve nedelje (prvo Palitrex pa Hemomycin, pa na inhalaciju svaki dan), ili je neki hronican umor ili anksioznost, ili je jednostavno pubertet (imam 15 godina). Hteo bih da napomenem da mene ovaj osecaj ne sprecava ni u cemu, ali jednostavno osecam da nesto nije u redu. Unapred hvala.
-
- Novi član
Re: Cudan osecaj u glavi
Takodje nekad je vise izrazen, a nekad imam osecaj kao da ga nema, tako da da li bi ovo mogli biti mozda napadi panike? (ponekad imam poteskoca ponekad u disanju,takodje cest stres i lako se uplasim) Molim vas za odgovor, postadoh hipohondar trazeci sta mi je po internetu 

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
И ја сам био заглавио као и ти са Палитрексом и Хемомицином али имао сам бактеријску инфекцију душника па је узимања антибиотика било нормално решење.
Пробај да пијеш више чисте воде и понеки чај па да видиш да ли ћеш бити боље. Било би добро и да пијеш неки пробиотик као што је Мултилак и Ацидофилус.
Пробај да пијеш више чисте воде и понеки чај па да видиш да ли ћеш бити боље. Било би добро и да пијеш неки пробиотик као што је Мултилак и Ацидофилус.
-
- Novi član
Hvala na odgovoru 

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Јави шта се дешава.
-
- Novi član
Pa ovako, otisao sam kod doktora pre tri dana, vadio sam rezultate, i davao urin i bilo je sve u redu. Dala mi je da pijem probiotik i zakazala koprokulturu za ponedeljak. Takodje mi je rekla da ako sve bude u redu, da ce mi dati uput za neurologa. I rekla mi je da se opustim i ne trazim po internetu nove simptome
sto sam vec i sam hteo da uradim ali nesto mi ne da mira... Tako da se nadam da je ovo sve tzv. ''nervna baza''
P.S. U poslednje vreme me jos vise muci ovaj osecaj https://www.reddit.com/r/explainlikeimf ... _suddenly/, imao sam ga i pre ali jedino kad sam bio bolestan (imao neki virus ili temperaturu), tako da je moguce da i sad imam neki virus samo ja nisam toga svestan...

P.S. U poslednje vreme me jos vise muci ovaj osecaj https://www.reddit.com/r/explainlikeimf ... _suddenly/, imao sam ga i pre ali jedino kad sam bio bolestan (imao neki virus ili temperaturu), tako da je moguce da i sad imam neki virus samo ja nisam toga svestan...