Cudan bol u glavi. Pomoz`te, ako boga znate!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Edin991
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 18, 2011 3:42 pm

Cudan bol u glavi. Pomoz`te, ako boga znate!

Post od Edin991 »

U zadnjem delu glave, gde su kosti lobanje, pa do temena, javlja mi se neki cudan `bol`. Kazem `bol` jer to zapravo i nije bol nego neki najblazi vid trnjenja a nije ni trnjenje, stvarno ne znam kako da objasnim taj osecaj... Ne znam od cega to moze biti...? Pre nekih mesec i po dana, imo sam takihardiju, zavrsio na hitnoj (124/min) (iako pre toga nikad problem sa srcem imao nisam, cak nisam ni bio svestan da ga imam) radio sam preglede, sve u redu. Ekg je ok, doktor reko da jurim cure :) (76/min, pritisak normalan). Stitna zlezda u redu, pluca u redu. Sto se tice srcam kazu da sve je ok, al kontam, mozda to ima neke veze, jer sam se bas prepao posle te takihardije i non stop merim puls i ruka mi je na srcu :) Znam, ne treba tako treba da se opustim, ali, tesko mi to ide. Ne pijem. Ne pusim nit se drogiram. Hranim se zdravo, pijem tecnost, svasta nesta ali ovaj bol/trnjenje/osecaj me izludjuje pogotovu sto mi je brat skoro oboleo od meningitisa pa mi od tog ide dodatna panika (brat zivi u inostranstvu, iskljucena je mogucnost prenoseja zaraze). Takodje, nekad zna da mi se javi knedla u grlu (predeo jednjaka) al to moze biti od krajinka, vidno su uvecani vec duze vremena, doktorka rekla ako mi budu pravili problem da ih vadim, a ceo zivot mi prave problem. Takodje, pre nekih 3 meseca sam se otrovo hranom (jest, hranim se zdravo xD). Eto, ja sam sve nabaco, verovatno pola stvari nema veze jedna sa drugom, al ne znam sta da radim, stvarno izludjujem samog sebe, postajem hipondar al ipak nije da umisljam, stvari su fizicki prisutne... Idem kod doktorke danas, videcu sta mi je rekla, al ako je neko imao slicna iskustva, nek ih podeli sa mnom, bio bih zahvalan ili ako bilo ko zna na sta ukazuju ovi simptomi (odvojeni, ili zajedno, nebitno) nek mi kaze. I stvarno se izvinjavam sto sam nabaco ovako ove simptome, znam da izgledam ko neki hipondar (a i nisam daleko od toga) al nemam bolji nacin da opisem sve ove simptome.

P.S. Nemo` neko da je reko da gutam sondu, ne bih to guto ni za zivu glavu :) Ja niti imam problem sa zeludcem, tj ne boli me, niti imam neke zgaravice, ne vraca mi se hrana, ne verujem da je neka kiselina ili zeludacna kila.
Edin991
Novi član
Novi član

Re: Cudan bol u glavi. Pomoz`te, ako boga znate!

Post od Edin991 »

Za malo da zaboravim. Desi mi se, stalno, kad sedim pa ustanem, ili lezim pa se dignem, da mi se javi blagi osecaj vrtoglavice. Nije bas ona vrtoglavica da ti se sve ljulja. Takodje, bolovi u predelu kolena, ti misici tu, maltene popnem se uz stepenica i zabole me. To mi se nije ranije desavalo dok sam bio fizicki pasivan a javlja mi se sada kad sam se uhvatio sporta, joge i sklekova :)
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Koliko imate godina?

Ako ste mlada osoba u pitanju su ortostatichki poremecaju koji stvaraju trenutnu glavobolji i lupanej srca kada naglo utanete, normalni poremecaju za adolescentsko doba!

Ako je nalaz srca ok onda nema potrebe da se tripujete i merite puls svaki cas!

Pronadjite neki hobi ili spotr kojim cete se baviti ili uchite neki strani jezik ili bilo sta sto vas zanima kako bi misli koncentrisali na nesto dobro a ne na to koliko i kad je srce kucnulo!

Opet ako ste mladi i fazi rasta ond asu i bolovi u mizicima i zglobovima normlana pojava, bitno je da ste fizichki aktivni, nosite udobnu obucu.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Edin991
Novi član
Novi član

Post od Edin991 »

[quote="tamaraft"]Koliko imate godina?

Prvo, da vam se zahvalim na vremenu izdvojenom za odgovor. 19, sada punim 20-tu. Radjen mi je samo EKG, valjda za nesto dalje nije bilo potrebe jer je EKG dobar. Hvala vam na odgovoru, umirili ste me u velikoj meri :)
Odgovori