Crveno oko?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
draganf
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 26, 2010 10:31 pm

Crveno oko?

Post od draganf »

Imam problem sa desnim okom.
Jutros, kad sam se probudio, pre nego da odem u skolu, na ogledalo sam video da mi je u desnom delu desnog oka (to crvenilo je sa desne strane, suprotno od strane gde je nos, ako me razumete), crvenilo, a ima medju njima ima jedna linija koja je bas ono, crvena!
E sad, ako je mozda od lekova, imao sam jaku prehladu ali je to proslo pre 3-4 dana.
Da napomenem: u subotu i u nedelju sam dosta proveo vremena za kompjuterom (u nasem kraju napolju je bas bilo hladno pa nikog nije bilo), znaci oko 7 sati u subotu i 6 sati u nedelju. Imam LCD monitor, mada desavalo mi se od njega da odmah posle gledanja u njega mi pocrveni oko, ali nikad nisam ovoliko vremena proveo za njim. Da li ovo moze biti uzrok ili mozda to neka infekcija??
E da, za to vreme skoro uopste mi nije bilo crveno (samo maalo, ali moze se reci skoro nista) dok sam sedeo za kompjuterom.
Sta vi kazete? Jel kompjuter kriv za ovo ili biste rekli da je ovo neka infekcija?
Mogu ja da slikam oko pa da posaljem link ovde i da vidite ako hocete...
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Crveno oko?

Post od vasa »

nemoj samo samoinicijativno stavljati neke masti i kapi ako to ne prodje za koji dan idi ocnom lekaru
njovanovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 08, 2010 5:26 pm

Post od njovanovic »

Ma proci ce to, i meni je pocrvenelo jednom posle spavanja. Posle 4, 5 dana sve normalno
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

meni se opet vratio iridociklitis-----iako sam mislio da je vec proslo i nisam osecao potrebu ni vestacke suze da stavljam i mozda je to uzrok sto mi se ponovo, javio prvo grebanje u oku pa posle nekoliko dana malo crvenila i bol prilikom pokreta--doktorka dala dekstametazonneomicin i stavljam na 3 sata al ne prolazi sasvim vec 5 dana----nadam se da neko ima neki savet i iskustvo---
ispitivao sam sve zivo i ustanovljen mi je kolitis deb.creva koji lecim a imam i povisen nivo helikobakterije i 2 puta sam uzimao terapiju,sad ne znam kakvo je stanje,,,,
STA DALJE----ima li ko savet?
Odgovori