Crvenilo i svrab na kozici testisa

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
jovan96
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 26, 2011 4:35 pm

Crvenilo i svrab na kozici testisa

Post od jovan96 »

Ovako imam 15 godina i imam problem, pre par dana sam primetio da me svrbi kozica na testisima (vremenom se pojavljivalo i crvenilo), dali je moguce da je to od prasine (mnogo) jer radim na gradjevini? Dali je to nesto opasno ili ce proci? (Plasim se da nije nesto opasno)
Ponekad me svrbi vecinom kad je toplo, ali me malo od znojenja i pecka.. Dali bi ste mi mogli preporuciti neku mast? ili neki lek.
Unapred hvala na odgovoru.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Crvenilo i svrab na kozici testisa

Post od Dr011 »

potrebno je dobro odrzavati higijenu, sad je toplo, pojacano je znojenje, posebno u toj regiji tela...treba nositi pamucni ves...trudi se da ves bude suv, kad se dosta oznojis presvuci se, istusiraj...posto radis u prasini nosi odecu koja ce spreciti da prasina dodje do mosnica...
koristi neki neutralni sapun, dobro se obrisi nakon tusiranja...

ako se covek brije to takodje cesto bude uzrok svraba i peckanja, posebno kad se jos i oznoji na vrucini...

inace vlazna sredina u pregibima je pogodna za razvoj gljivica...ako se uz higijenu i nosenje pamucnog vesa, uvek cistog, suvog i udobnog, to ne smiri (i ako iskljucis da je to posledica npr. brijanja), javi se dermatologu da se vidi postoji li mozda neka infekcija...
Milance77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 26, 2016 10:06 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Crvenilo i svrab na kozici testisa

Post od Milance77 »

Imao sam i ja problema sa crvenilom i svrabom testisa i slucajno sam naleteo na www.manintimo.com i sve nelagodnosti sam otklonio. Probajte, namenjen je bas intimnoj regiji muskaraca
Odgovori