Crvenilo i svrab na kozi
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 10, 2016 6:04 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Crvenilo i svrab na kozi
Zdravo imam jedan problem sa crvenilom i svrabom na kozi, on se obicno desava 95 % slucajeva na rukama (biceps/triceps) pocne svrab i crvenilo i nakon nekoliko minuta ili minut dva prodje i tako stalno.. pocelo mi je u prolece i stalno dobijam taj svrab i crvenilo i on stalno nestaje.. kad sam prvi put bio kod doktora rekao mi je da mi je od mnogo stresa sto je i bio u pravu da ja sam se previse nervirao.. a pritom sam i alergican na vazdusnu prasinu i takve stvari pogotovo kad pocne prolece/leto kijam po 2-3puta dnevno i imao sam ostale alergijske simptome takodje i egzemu po rukama izlazila mi je 2-3puta i evo sad skoro mesec ipo kako nemam egzemu a i simptomi alergije su namalile jedino sto kijam po malo ali to crvenilo i svrab je ostalo ne znam dali treba da se zabrinem dal da idem kod lekara dali je nesto opasno od cega moze to biti? pozdrav.
Re: Crvenilo i svrab na kozi
Pokušaj češće da tuširaš hladnom vodom, ali ne toliko da se prehladiš, recimo samo na mestima gd te zasvrbi, i peri neutralnim sapunom, kupi u apoteci ili uzmi domaći ima sad opet prave ali nemoj one mirisne nego običan,
Srećno
Srećno