Crvenilo i svrab na kozi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
ZBoy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 10, 2016 6:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Crvenilo i svrab na kozi

Post od ZBoy »

Zdravo imam jedan problem sa crvenilom i svrabom na kozi, on se obicno desava 95 % slucajeva na rukama (biceps/triceps) pocne svrab i crvenilo i nakon nekoliko minuta ili minut dva prodje i tako stalno.. pocelo mi je u prolece i stalno dobijam taj svrab i crvenilo i on stalno nestaje.. kad sam prvi put bio kod doktora rekao mi je da mi je od mnogo stresa sto je i bio u pravu da ja sam se previse nervirao.. a pritom sam i alergican na vazdusnu prasinu i takve stvari pogotovo kad pocne prolece/leto kijam po 2-3puta dnevno i imao sam ostale alergijske simptome takodje i egzemu po rukama izlazila mi je 2-3puta i evo sad skoro mesec ipo kako nemam egzemu a i simptomi alergije su namalile jedino sto kijam po malo ali to crvenilo i svrab je ostalo ne znam dali treba da se zabrinem dal da idem kod lekara dali je nesto opasno od cega moze to biti? pozdrav.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Crvenilo i svrab na kozi

Post od vasa »

Pokušaj češće da tuširaš hladnom vodom, ali ne toliko da se prehladiš, recimo samo na mestima gd te zasvrbi, i peri neutralnim sapunom, kupi u apoteci ili uzmi domaći ima sad opet prave ali nemoj one mirisne nego običan,
Srećno
Odgovori