crvenilo u predelu prepona?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
darko777
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 17, 2008 7:45 pm

crvenilo u predelu prepona?

Post od darko777 »

Molio bih nekog od lekara da mi pomogne?
Naime rec je o sledecem.Prosle godine sa u predelu prepona pored samih testisa imao neko crvenilo,koje je preraslo u suti podliv sa veoma izrasenim mirisom,koza mi se perutala,kao da neki gnoj se pojavio.Bejah kod urologa i ona mi kaze da je to od znoja i dala mi je neku mast daktanol da mazem sto sam i radio nedelju dana i proslo je. naravno ne znam dijagnozu toga sto mi je urolog rekao.
pre nekih 10 dana opet mi se slicno pojavilo i otisao i kupio istu mast ne odlzeci prethodno kod lekara i mazao sam i nestalo je...ali danas mi se pojavio samo u obliku crvene linije i kao da je kosa u istoj regiji oguljena i osecam veoma blag bol pri dodiru... inace je jake crvene boje..
Moje pitanje je sledece da li je rec o istoj stvari ili o necemu drugom, bojim se jer sam pre 3 dana imao sex odnos sa relativno nepoznatom devojkom,naravno koristio sam kondom ali ipak se pitam da nije nesto drugo u pitanju.inace sam potpuno zdrav sto se tice u pogledu ostalih stvari,tj nemam nikakve druge simptome..
hvala na odgorovu!
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

To crvenilo hoce da se javi od lastiha na gacama, koji je jak i prilikom hoda tara se o kozu i stvara se crvenilo koje ako se ne maze vremenom prelazi u rane, posekotine ili sl..
Odgovori