crvenilo penisa posle odnosa

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
MLAXXC
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 01, 2014 11:22 am

crvenilo penisa posle odnosa

Post od MLAXXC »

Molim za pomoc.
Pre nekih godinu i par meseci posle sexa sa svojom devojkom koza penisa mi se mnogo iziritirala i postala blago natecena. To se posle nekoliko dana smirilo i ostao je samo blagi osecaj peckanja na dodir i koza kao da je stalno malo vlazna. Naravno posle sexa se opet dosta iziritira iziritira.
Kada se ovo desilo javio sam se urologu, koji mi je u roku od mesec dana 2 puta vadio briseve i spolja, na kandidu i iz kanala dva brisa. Oba puta sve sterilno. Nakon toga, kada je to nastavilo da se desava zvao sam doktora i on mi je rekao da odem na kozno...
Paralelno je i moja devojka isla kod ginekologa i nasli su joj Kandidu, dali joj terapiju, za koju su rekli da je i ja primenjujem. Naravno nije delovala....
Uglavnom za poslednjih 17-18 meseci, sto od svojih lekara ( dva kozna i urolog), sto od njenih, mackao sam mnogo nekih krema ( Triderm i acidoborici, Macmiror, Nistatin i dve neke koje i ne znam sta su...)
One mi uglavnom ublaze simptome vec posle 2-3 dana ali onda tako ostane dok ne prestanem da ih mazem. Posle nekoliko dana opet sex i opet ista prica.
Devojci se takodje vracalo posle mozda nedelju dana od terapije. Sada, posle terapije Nistatinom, nema problema.
Ako neko moze da mi kaze sta da radim i kome da se obratim jer me lekari mahom ubedjuju da nemam nikakvu klinicku sliku, da mi nije nista, a to je bukvalno smesno. Ispada da sam debil :D
Odgovori