crvenilo na licu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 16, 2007 9:37 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
crvenilo na licu
Svaki put kada popijem nesto od alkoholnih pica, lice mi dobije ljubicastu boju. Sve je pocelo pre otprilike godinu i po dana. Ne znam koji je uzrok. Alkohol koristim u normalnim kolicinama. Dovoljna je jedna casica za ovaj efekat. Ne osecam nista posebno osim da mi lice gori. Zna li neko sta je u pitanju? Hvala unapred
Vazodilatacija iliti sirenje kapilara sa posledicnom hiperemijom lica iliti crvenilom.
Sasvim normalno, kod nekoga manje a kod nekoga vise izrazeno.
Prestani da pijes, pa se neces sekirati.
Pozdrav!
Sasvim normalno, kod nekoga manje a kod nekoga vise izrazeno.
Prestani da pijes, pa se neces sekirati.
Pozdrav!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
-
- Novi član
crvenilo
Hvala na odgovoru. Govorili su mi da je to moguce i zbog nekog problema sa jetrom. Zato se vise interesujem nego sto imam potrebu da nesto popijem. I kako to da mi se to nije desavalo ranije?
Ne znam zasto vam se to nije desavalo ranije. Prakticno bi svaki pacijent mogao da postavi isto pitanje za svoju bolest: zasto sam se razboleo bas sada a ne ranije?
Sto se jetre tice, nije tesko proveriti njenu funkciju.
Javite se svom lekaru i on ce vam uraditi osnovni hepatogram /CRP, Ukupni bilirubin, direktni bilirubin, AST, ALT, GGT.../ a ukoliko navedeni parametri budu znacajno odstupali od referentnih rade se i virusoloske pretrage u smislu HBsAg, AntiHCVAt i td.
Ipak, prvo slede detaljni anamnesticki podaci, pa klinicki pregled a zatim laboratorijske i druge pretrage.
Zakljucak: javite se svom lekaru.
Pozdrav!
Sto se jetre tice, nije tesko proveriti njenu funkciju.
Javite se svom lekaru i on ce vam uraditi osnovni hepatogram /CRP, Ukupni bilirubin, direktni bilirubin, AST, ALT, GGT.../ a ukoliko navedeni parametri budu znacajno odstupali od referentnih rade se i virusoloske pretrage u smislu HBsAg, AntiHCVAt i td.
Ipak, prvo slede detaljni anamnesticki podaci, pa klinicki pregled a zatim laboratorijske i druge pretrage.
Zakljucak: javite se svom lekaru.
Pozdrav!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
-
- Novi član
Hvala
Hvala Dragane