Crvenilo lica
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 20, 2014 9:01 pm
Crvenilo lica
Dobar dan,imam 19 godina i crvenilo na licu, od svoje 14-e godine, neka jace nekad slabije sve u zavisnosti od klime, do skoro sam mislio da je razlog mog crvenila, rozaea, danas sam posetio dermatologa i saznao da ja nemam rozaceu nego da klasicno crvenilo, doktorka mi je ponudila neke kremice, nisam kupio jer sam i ranije koristio kreme i nista od toga... zamolio bih vas da mi kazete da li ikako mogu da uklonim ili pak da smanjim crvenilo? Hvala unapred.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Crvenilo lica
Могуће је да ти је то од јетре. Треба да видуш да ли реагујеш на неку храну. Имаш ли још каквих проблема?
-
- Novi član
Kad jedem ljuto, kad pijem alkohol, onda vruce hladno, hladno mi vise prija nego vruce, vruce nikako ne mogu da podnesem, to mi najvise smeta...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Избаци из исхране то што ти смета или умерено конзумирај.
-
- Novi član
Nazalost, od hrane mi smeta malo toga, najveci problem je vrucina, onda smeta mi dim od cigareta, alkohola nisam pio 3 nedelje i primetio sam poboljsanje, jel bi mogo da mi kazes na koji nacin bi mogao jetru da ocistim?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Лако је могуће да ти се црвенило јавља због додатног ширења крвних судова које поспешује врућина, алкохол и стрес. Ту нема помоћи.
Јатра се првенствено чисти избацивањем хемије из исхране и већом количином воде. После долазе наменски чајеви, сурутка...
Јатра се првенствено чисти избацивањем хемије из исхране и већом количином воде. После долазе наменски чајеви, сурутка...