Crvenilo lica
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Crvenilo lica
Potrebna mi je pomoc/savet u vezi crvenila lica. Imam crvene obraze i nos. Crvenilo se pogorsava na visokim i niskim temperaturama, u stresnim situacijama, ali nikad ne nestaje. Jednom prilikom sam bio kod koznog koji mi je rekao da je to prolazno (bila je zima) verovatno misleci da je to samo zbog hladnoce. Koliko sam ja googlovao, saznao sam da dosta ljudi ima slican problem. Takodje da i lek za to nije pronadjen. Interesuje me koje kreme za lice bih mogao da koristim. Po onome sto sam procitao najbolji bi bio "Eucerin Redness Relief System" koji za 4 nedelje smanjuje crvenilo i koristi neku zelenu nijansu za izjednacavanje tena, ali nisam uspeo da saznam da li ga ima kod nas. Svaki savet je dobrodosao. Hvala.
crvenilo lica
probaj Koto dermu (apoteka na autokomandi) pregled je besplatan i ond ati daju neke svoje preparate. i ja imam isti problem. ne resava se...sve me iritira..njihovi proizvodi deluju dok ih koritis (kad je konkretno crvenilo u pitanju). osim toga hlor prilikom umiuvanja nadrazuje kozu, probaj da se umivas cajem od kamilice ili jos bolje od kantariona.