Crvenilo desnog ocnog kapka
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Crvenilo desnog ocnog kapka
Pre dve nedelje, pojavilo mi se crvenilo desnog ocnok kapka, i mislila sam da je ujed o komarca, bilo je malo naduveno i crveno i po malo je svrbelo na odredjeno vreme, cekala sam nekoliko dana da se samo povuce medjutim nije, pocela sam ga mazem flogocid mast, pomoglo je da se crvenilo malo izgubi i otok se povukao skroz ali je postalo kao mali naboti na kapku i opet svrbi s vremena na vreme, nastavila sam da mazem flogocid ali vec nekoliko dana se nista nije promenilo, zanima me sta je i kakvu pomoc preporucujete? Unapred hvala
Re: Crvenilo desnog ocnog kapka
Pre dve nedelje, pojavilo mi se crvenilo desnog ocnok kapka, i mislila sam da je ujed komarca, bilo je malo naduveno i crveno i po malo je svrbelo na odredjeno vreme, cekala sam nekoliko dana da se samo povuce medjutim nije, pocela sam ga mazem flogocid mast, pomoglo je da se crvenilo malo izgubi i otok se povukao skroz ali je postalo kao mali nabori na kapku i opet svrbi s vremena na vreme, nastavila sam da mazem flogocid ali vec nekoliko dana se nista nije promenilo, zanima me sta je i kakvu pomoc preporucujete? Unapred hvala