pozdrav svima.danas sam primetio malu crvenu tacku kod. bradavice na muskoj dojci.nikad je do sada nisam primetio i imam utisak da me to mesto malo svrbi.Nije potpuno crvena, vise ruzicasta.
sve ostalo izgleda normalno.
da li neko zna sta moze ovo da bude?
crvena tacka kod bradavice
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: crvena tacka kod bradavice
NIsta strasno, to su puknuti potkozni krvni sudovi ili kapilari. Rozikasto-crvenkasta i uglavnom je promera 1-2mm. Cesto od njih nastanu i mladezi kasnije
hvala mnogo,tvoje reci su ko melem na ranu:)zaboravio sam da kazem samo da me ta ista ,da kazem,dojka tj oblast oko nje vec danima bolucka, tj osecam neko peckanje ili slicno sto vise nervira nego sto me boli.da li to ima neke veze sa tim ili...MACHINE napisao:NIsta strasno, to su puknuti potkozni krvni sudovi ili kapilari. Rozikasto-crvenkasta i uglavnom je promera 1-2mm. Cesto od njih nastanu i mladezi kasnije
nemoj samo da cesas i da vise drazis to mesto. kao sto je vec machine napisao najverovatnije ce izrasti u mladez pa nije pametno cackati to.
hvala na odgovorima ali moram da dopunim post.primetio sam(ako se ne tripujem) da koza oko same bradavice kao da malo bledi na jednom manjem delu,tj da je bledja nego ostali deo bradavice tj,onog kruga oko nje.kao neka depigmentacija ili tako nesto.iskreno veoma sam se zabrinuo zbog toga pogotovu sto i dalje osecam one siptome koje sam gore opisao,a posto je vikend ne mogu da odem kod lekara,pa vas molim ako neko ima neku pretpostavku sta bi to moglo da bude.
unapred sam vam zahvalan.
unapred sam vam zahvalan.
CISTO AKO NEKO IMA SLICNE PROBLEME:NA ULTRA ZVUKU MI SE POKAZALO DA JE U PITANJU GINEMASKOPIJA,NISTA STRASNO.HVALA JOS JEDNO NA ODGOVORIMA.