Crne linijice ispod noktiju???
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 09, 2010 9:24 pm
Crne linijice ispod noktiju???
Jako sam se zabrinula kada sam procitala da to moze znaciti srcane probleme. Nazad pola godine izlaze mi na svim noktima a ranije je to znalo da mi izadje samo na jednom noktu. Ne bih da budem panicar, ali.. Ne znam kom lekaru bih trebala za to da se obratim? Molim za savet!! Hvala!!
Re: Crne linijice ispod noktiju???
Nikolina,to sto si opisala ne mora da ukazuju na neku ozbiljnu bolest...najbolje poseti dermatologa da bi bila sigurna i mirna.
-
- Novi član
Moracu da odem.. Mada ne mora da znaci nesto strasno a nadam se i da nije! Od kada sam to procitala stalno zurim u nokte..
I pitam se kako me ranije nije zainteresovalo sta to moze da bude. Kao da imam trnje ispod noktiju.. Pfff.. Hvala za odgovor !
Pozzz
I pitam se kako me ranije nije zainteresovalo sta to moze da bude. Kao da imam trnje ispod noktiju.. Pfff.. Hvala za odgovor !
Pozzz
Razumem te u potpunosti,svi smo takvi kad procitamo nesto vezano za bolesti...medjutim,ne mozes sama sebi postavljati dijagnoze,zavisi kakve su te linije,da li su crne ili modre,itd
-
- Novi član
Nisu modre (i to sam vidjela sta znaci).. A to za postavljanje dijagnoza si u pravu.. Nista bez doktora!
Zanima me kako ti to raste "trnje" iz noktiju?Da li je to ispod nokta?
-
- Novi član
Ispod samog vrha nokta i kad nokat izraste to ispadne.. Ne znam koje je vrag
Sitno je, i crno je , to je sve sto ti mogu reci..

Desava se da bradavice rastu ispod nokta...najbolje da odes kod dermatologa.
I ja se slažem!Justitija napisao:Desava se da bradavice rastu ispod nokta...najbolje da odes kod dermatologa.
Moje dete je to skoro imalo, dođe kao malecno "kurje oko" tik ispod vrha nokta, međutim njoj je spontano otpalo za oko 7 dana (ima 13 godina). Ako problem perzistira, uzmite uput za dermatologa.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 10, 2018 5:49 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Evo takodje imam to....braon tamne crne linije kao tnje ispod noktiju koje raste zajedno sa noktom i odlazi sa njim,ali konstantno se pojavljuje.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 20, 2018 10:28 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
@Nikolina meni se desava isto trenutno. Pretpostavljam da si bila kod dermatologa u medjuvremenu, koja je bila dijagnoza?