crna stolica

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
salelegenda
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Avg 14, 2013 3:12 pm

crna stolica

Post od salelegenda »

Postovani molim vas da ako je neko imao slicnu situaciju napise svoje iskustvo u vezi ovoga.Naime danas nakon vrsenja nuzde stolica je bila crna,dobro sam osmotrio ali osim te crne boje nista drugo nisam primecivao.Citam na netu da crnu stolicu imaju ljudi koji boluju od karcinoma cvreva pa sam uplasen.pre dva dana jeo sam svinjsku dzigericu pa sumnjam da je mozda to izazvalo a inace imam normalnu ishranu.Zanima me da li je crna stolica ponekad normalna ili ona odmah oznacava nesto lose.Ne osecam nikakve bolove u stomaku ni nista...a setio sam se da sam juce pojeo dosta sladoleda vise od pola kile odjednom pa eto da nije mozda i to...molim sve koji ovo procitaju da napisu da li je odmah alarmantno ili se to desi ponekad svim ljudima?Deda mi je od raka debelog creva preminuo pa me zato brine,on je imao tamnu stolicu ali kao krvavu kad je saznao a ja osim crne boje krv nisam video a ovo je u zivotu prvi put da je ovako...
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Re: crna stolica

Post od tanja68 »

Nije iskljuceno da je to od hrane. Desava se i kad jedes cveklu ili spanac. U svakom slucaju pratices pa ako se i sutra to ponovi pravac kod lekara.
Ne bi bilo lose da proveris stolicu na okultno krvarenje, to je jedan od najboljih testova za rak deb. creva.
Korisnikov avatar
cikala
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 22, 2013 6:00 am

Re: crna stolica

Post od cikala »

lepo ti je tanja odgovorila
Odgovori