Dragi Prijatelji,
pronasao sam, ovaj sajt i nadam se da mi neko moze pomoci jer mi je bas hitno.
Vec mesec dana imam probleme a jos ne znam sta mi je -mada je sada bas gadno.Sada sam se bas uplasio .Osecam bol sa obe strane donjeg stomaka,bol u debelom mesu,neki cudan osecaj u skrotumu,i naglasene su vene na penisu(kao da ga nesto iznutra pritiska).Kada se nakasljem osecam nekakvu bol izmedju anusa i testisa,u korenu penisa,problemi sa nadutosti,neki odvratan osecaj tezine u zadnjoj lozi buta,osecam kao neke zlezde u preponama ,bol u epididimu i iznad na pubicnoj kosti ,stolica je neujednacena(nekada mekana a nekada ne),mokraca je tamnija alli nekako pri ispustanju iste ne osecam ni peckanje ni bol ali je mlaz smanjen.Nalaz krvi je dobar,urin nesto je bilo negativno,radio sam pregled prostate,bubrega,na hlamidiju,itd i sve je bilo ok.Cak sam radio i CT skener za herniju i nista se neobicno nije videlo-Sta to moze biti?Bol se nekako smiri samo kada legnem na ledja.Bio sam u bolnici pre 10 dana ali mi nisu nista pronasli.Bas sam uplasen.
Da li je moguce da na CT snimku skenera nisu videli kilu posto sam lezao na ledjima.?
Molio bih za odgovor
Zaista ne znam sta da radim
Hvala Vam na odgovorima
creva ili nesto drugo
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA