Znam da je verovatno vec pisano na forumu i na mnogim mestima pisano o eserihiji coli, ali molim Vas, ko ima pouzdan lek, narodni pre svega, jer sam se napio antibiotika, prema antibiogramu...
Upomoc !!!
E, da, sta je ovaj novi ,,Naturoplex,, ko je ispitivao lek, ko stoji iza njega, ko je proizvodjac... ne znam nista o njima. A tako se slatko reklamiraju...
Hvala...
e-coli, upomoc
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: e-coli, upomoc
Ja ti mogu reci moje iskustvo:kada se izlecis lekovima koje ti da lekar na osnovu antibiograma,onda moras redovno piti i to bar par godina neki narodni lek.
Koji?
Moje iskusvo je dobro za brusnicom(kapsule,a uz to mozes i kompot od njih,ali i ne moras),a takodje su dobre i one biljne kapsule koje proizvodi drzavna biljna apoteka u Beogradu(zaboravih kako se zovu, a vrlo su poznate).
Posle jedno 2 nedelje smanjis na 1 kapsulu ili 2 dnevno, ali caka je da to radis redovno,bukvalno svaki dan u naredne dve godine, pa i duze.
Preventiva je tu najvaznija.
Koji?
Moje iskusvo je dobro za brusnicom(kapsule,a uz to mozes i kompot od njih,ali i ne moras),a takodje su dobre i one biljne kapsule koje proizvodi drzavna biljna apoteka u Beogradu(zaboravih kako se zovu, a vrlo su poznate).
Posle jedno 2 nedelje smanjis na 1 kapsulu ili 2 dnevno, ali caka je da to radis redovno,bukvalno svaki dan u naredne dve godine, pa i duze.
Preventiva je tu najvaznija.
Eh, da, hvala na savetu,
sada sam se setio da i niska apoteka pravi nesto... kao i ta beogradska....
sada sam se setio da i niska apoteka pravi nesto... kao i ta beogradska....
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 15, 2011 5:34 pm
probajte Palisept od instituta dr. pancic. ili ulje origana na calivita sranici ima za naruciti.
E hvala, za to ulje sam cuo, mnogo ga hvale.....