COBI
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 23, 2009 9:36 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
COBI
znli neko ja vec duze vreme tacnije od desetog mjeseca prosle godine imam probadanja dolazi iz stomaka prema grudima tacnije prema srcu iso sam doktoru sve su mi pregledali pa naj manje deset puta su mi za ovo vremena radili EKG kazu sve je u redu a meni se desava to ne celo vrijeme al u razmacima i tako se uplasim da me uzme neka temperatura dal ima neko nesto slicno da mu se desava.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Apr 29, 2009 11:17 am
Da li ste snimali zeludac,postojanje zeludacne kile moze da dovede do navedenih simptoma.
Da li ste snimali grudnu kicmu,iskrivljenost grudne kicme takodje moze da dovede do slicnih tegoba, tacnije tegobe uopste ne moraju biti porekla srca, ali zato vas lekar treba da isplanira dalju dijagnostiku.
Prosto postoje neke standardne dijagnosticke metode koje se sprovode,ako je EKG u redu onda se ide dalje,prosto mi je neverovatno da Vam pola godine i vise rade samo EKG i nista vise.
Da li ste snimali grudnu kicmu,iskrivljenost grudne kicme takodje moze da dovede do slicnih tegoba, tacnije tegobe uopste ne moraju biti porekla srca, ali zato vas lekar treba da isplanira dalju dijagnostiku.
Prosto postoje neke standardne dijagnosticke metode koje se sprovode,ako je EKG u redu onda se ide dalje,prosto mi je neverovatno da Vam pola godine i vise rade samo EKG i nista vise.
-
- Novi član
- Kontakt:
tihi78
sto se tice zeludca radio sam gastroskopski pregled ultra zvuk gdje god dodjem svi doktori kazu to ti je od stresa pa sam vise sam zbunjen ali niko nema neko konkretno resenje a osjecaj je ruzan kad pocne da probada i na sastavu grudi mi izbija neka elergija bobuljice.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Apr 29, 2009 11:17 am
Ne mogu da pohvatam Vase tegobe,sada je najvazniji alergijski osip po kozi grudi koji tesko da moze da ima ikakve veze sa prethodno navedenim tegobama.
Da li ste bili kod kardiologa.
U miru radjeni EKG pregledi ne moraju da pokazu promene ali se zato rade 24 casovni holter monitoring gde se srcana akcija prati ceo dan i evidentiraju se sve promene ili se radi EKG pod opterecenjem na pokretnoj traci.
Dijagnostika srcanih tegoba je zaista obimna,a ja ne znam sta ste sve odradili i kod kojih spacijalista ste bili.
Da li ste bili kod kardiologa.
U miru radjeni EKG pregledi ne moraju da pokazu promene ali se zato rade 24 casovni holter monitoring gde se srcana akcija prati ceo dan i evidentiraju se sve promene ili se radi EKG pod opterecenjem na pokretnoj traci.
Dijagnostika srcanih tegoba je zaista obimna,a ja ne znam sta ste sve odradili i kod kojih spacijalista ste bili.
-
- Novi član
- Kontakt:
Re: tihi78
isao sam kod iterniste kardiologa on mi kaze srce ti skolski radi i svi se hvataju za tu nervozu zeludca.