Clan foruma aa_aca, alep clanovima!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Bobilica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 01, 2013 11:24 pm

Re: Clan foruma aa_aca, alep clanovima!

Post od Bobilica »

Joj ljudi, hajde dosta vise, molim vas sve... ovo vise ne lici na medicinski forum, vec na mesto gde se siri mrznja! A nisam to zelela da postignem. Neka neko zakljuca sve ove teme. Dosta je bilo sada! Svako ima prava na svoje misljenje i moze sam da izabere u sta ce da veruje!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Не би овај свет био овакав да нема овако гадних "људи".
aa-aca napisao:Мало сам нервозан ових дана због мог проблема са кефиром у колону и изостанка столице неколико дана па нисам сав свој. Још на све то и ова врућина.

Ма види ти невешту Бокилицу, иначе ме често ограничавају кад сам на терапији у Ковину али сад сам због доброг владања добио неограничен приступ интернету и то ми не може нико ускратити! Захваљујући адекватним Ф дијагнозама које имам у свом картону ја сад могу да идем и да делим дијагнозе до сутра, водеђи свој рат против кандиде и лекара који не поштују светог др симонција већ трују народ цитостатицима!

Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Као што рекох, баш си фина. Отвараш додатне налоге па пљујеш по мени измишљајући разне гнусобе, а овде се правиш невинашце.
Bobilica napisao:Joj ljudi, hajde dosta vise, molim vas sve... ovo vise ne lici na medicinski forum, vec na mesto gde se siri mrznja! A nisam to zelela da postignem. Neka neko zakljuca sve ove teme. Dosta je bilo sada! Svako ima prava na svoje misljenje i moze sam da izabere u sta ce da veruje!

Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Ма није ваљда? Последње паре. А она фабрика цитостатика које је у твом власништву? Зар од ње немаш пристојну зараду? Лепо сам ти рекао да их не пијеш а ти си навалио: здраво је, па здраво. Лепо сам ти рекао. И сада сам ти ја крив. Свашта.
Zorankv napisao:
aa_aca napisao:Није тачно. Продао сам ти за 99 евра. Што лажеш? :lol:

Ako, ako. Samo se smej. Ja sam poslednje pare tebi dao. Za hranu nemam, ali sam tebi dao za lek koji mi je još više zla napravio. Bog će ti suditi. Stidi se.

Korisnikov avatar
13th.wizard.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 14, 2010 12:26 pm

Post od 13th.wizard. »

aa_aca napisao:Ма није ваљда? Последње паре. А она фабрика цитостатика које је у твом власништву? Зар од ње немаш пристојну зараду? Лепо сам ти рекао да их не пијеш а ти си навалио: здраво је, па здраво. Лепо сам ти рекао. И сада сам ти ја крив. Свашта.
Zorankv napisao:
aa_aca napisao:Није тачно. Продао сам ти за 99 евра. Што лажеш? :lol:

Ako, ako. Samo se smej. Ja sam poslednje pare tebi dao. Za hranu nemam, ali sam tebi dao za lek koji mi je još više zla napravio. Bog će ti suditi. Stidi se.

Koji je lek u pitanju?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

:lol: :lol: :lol: Па немој сад и ти, брате. Ово је само зафрканција. Видиш да је лик пролупао. Шта друго да радим него да прихватим спрдачину?!
13th.wizard. napisao:Koji je lek u pitanju?
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od peniko »

Na zalost, neko bi morao da provodi sate i sate na forumu da bi se obracunao sa tim kretenom. Retko ko, ko se necime bavi u zivotu, moze sebi to priustiti. Covek je utripovao neki govor mrznje svaki put kada mu neko kaze da je budala i da moze naleteti na nekoga ko ce ga nalupati. Meni ne pada na pamet nista drugo osim toga da se na svaku temu na koju on odgovori, postuje bujica najvulgarnijih kvalifikacija, pa ce se onda mozda i moderatori pozabaviti ovim forumom i sve skupa u tri lepe, zatvarati topike i banovati clanove. Naravno, unesreceni nece dobiti svoje odgovore, ali oni su kolateralna steta cinjenice da se niko ne bavi ovim forumom i da ovaj debil jos nije u ludnici. Dakle, poenta je toliko obesmisliti ovaj forum da ce modovima ostati ili da gase ili da sredjuju...
Cogito ergo doleo....
Zaključana tema