Cista u trudnoci

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Milica_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 27, 2012 4:24 pm

Cista u trudnoci

Post od Milica_ »

Dobar dan. Da pocnem.... U sedmoj sam nedelji trudnoce. Sve bi bilo fino da na ultrazvuku ne slusam toliko o cisti ispod materice koju imam skoro 2 godine. Na nalazu lekara konkretno pise: iza uterusa i dsno multilokularna cista 64x63mm. Sa jajnicima je sve ok. Danas sam dobile rezultat tumor markera CA 125 i on iznosi 14U/mL. To je dakle u opsegu normalnih vrednosti. Pre vise od godinu dana radila sam mnogo vise tumor markera za tu cistu i svi su bili ok. Medjutim, ovo mi je zeljena trudnoca, a ja sam u nedoumici zato sto mi je jedan ginekolog samo na osnovu ultrazvuka rekao da cista treba da se operise jer moze da izazove komplikacije u trudnoci. Operacija bi trebalo da se obavi izmedju 12 i 16 nedelje trudnoce. Drugi ginekolog me je poslao na analizu CA 125 (rezultat 14U/mL), pa ako rezultat bude ok videcemo dalje sta cemo, a ako ne verovatno operacija...Nemam nikakve bolove i osecam se dobro.Da li je neko imao slicno iskustvo???Sta mislite o ovome??
bukipavle
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 27, 2012 11:07 pm

Re: Cista u trudnoci

Post od bukipavle »

Zdravo,sva sreca pa sam tvoju poruku procitala na vreme,kazi dragicka IMA SPASA,spasices i bebu i sebe bez ikakvih posledica,meni je jedna vojna doktorka preporucila terapiju,proizvodi se kupuju,na bazi pustinjske biljke je koja sadrzi 300 hranljivih sastojaka bez ikakvog nezeljenog dejstva jer je do zadnje kapi na bazi te biljke. :P :P :P :P :P :P :P :P
Milica_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 27, 2012 4:24 pm

Post od Milica_ »

A gde se ti preparati mogu nabaviti???
bukipavle
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 27, 2012 11:07 pm

Post od bukipavle »

mogu da te spojim sa tom doktorkom,i to ti stize na kucnu adresu i placas kad preuzimas,ja sam ti pisala i na profilu,pozdrav
Odgovori