cista na pljuvacnoj zlezdi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
samiraaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 09, 2011 4:27 pm

cista na pljuvacnoj zlezdi

Post od samiraaa »

Imala sam cistu na pljuvacnoj zlezdi (ranula) koju sam operisala prosle godine u maju, i ponovo se pojavila nakon par meseci, a doktor koji je vrsio zahvat kaze da se one ne pojavljuju nakon operacije. Zahvat je vrsio maksilofacijalni hirurg. Molim nekoga ko je strucan da mi kaze u cemu je problem i zasto se cista ponovo pojavila? A inace me boli dok raste, sto nije bio slucaj pre operacije, pa me interesuje zbog cega se to desava? I ako moze neki savet.

Unapred zahvalna!
Djape_Corleone
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 25, 2011 11:37 am

Re: cista na pljuvacnoj zlezdi

Post od Djape_Corleone »

Da li si dobila odgovor?
Ja ti nazalost ne mogu pomoci, medjutim ukljucujem se u ovu pricu jer imam cistu na pljuvacnoj zlezdi ispod jezika sa moje leve strane.
Pojavila mi se pre nekih 4-5 meseci i nikako da je operisem, iako sam dobio uput za maksilofacijalnu hirurgiju na Stomatoloskom fakultetu.
Od tada su se njena velicina, oblik i boja nekoliko puta menjali, medjutim nikada me nista nije zabolelo ili slicno...
Zanima me, ako mozes da mi kazes, gde si se operisala, da li si dobila totalnu anesteziju, i kako je proticalo sve to oko operacije?
Nadam se da si do sada resila problem oko tog ponovnog pojavljivanja, jer koliko sam i ja cuo, ta cista se nakon operacije na vraca.
Mada ja sam ipak totalni laik, a koliko se secam reci lekara, ona nastaje zbog zapusenosti pljuvacnog kanala.
Nadam se da cemo dobiti odgovore od nekoga strucnog u ovoj oblasti.
Pozdrav i unapred zahvalan...
Elitmerideole
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 11:19 am

louis vuitton bags outlet

Post od Elitmerideole »

588 replica louis vuitton Reginald Van Lee (R) includes a laundry checklist of qualifications powering his title.
wholesale jerseys Native parishes say the fishermen are selected at random by buying names out of a hat..
* SPAM * nike jerseys His new husband, and 18year lover, Michael Furey, mentioned that the judge who executed their marriage ceremony cried afterwards..
* SPAM * nfl jerseys The older boys and girls laughed at me for nave things which I said all through Bible lessons.
louis vuitton outlet As I looked closer I could see they ended up relatively skinny yellow worms, crawling outside of the snow.

xiaoxiao7-22--http://www.lgl.com
Odgovori