Cirkulacija
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Cirkulacija
Zna li neko koji je najjfikasniji lijek za perifernu i centralnu cikulaciju?
salicilati deluju antiagregaciono, kao preventiva tromboze. Lekovi za perifernu cirkulaciju kao Trental i centralnu kao Redizork se daju u konkretnim indikacijama. Lekar, pregled, dopunske analize...pa terapija.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Kazu da je najbolje sake i stopala utopljavati i izmasirati?
Dal` je bas tako, ne znam.
Mom dragom je dat Trental, a posle mu je jedan mladji doca-kardiolog rekao da je to bezazleno i da ne koristi nista.
The.... sad moze da koristi lekove ali i ne mora (te on ne koristi).
Tako da ispada da to i nije neki problem.
Dal` je bas tako, ne znam.
Mom dragom je dat Trental, a posle mu je jedan mladji doca-kardiolog rekao da je to bezazleno i da ne koristi nista.
The.... sad moze da koristi lekove ali i ne mora (te on ne koristi).
Tako da ispada da to i nije neki problem.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jan 08, 2007 3:58 pm
[quote="---Nevena---"]Ne Trental Boze! Bez lekara
Hvala Nevena, ali ne znam kako bih to mogao izvesti ovdje u Svedskoj, jer dok dodjem do specijaliste, prodje i po koja godina u cekanju.
Inace imam arterijsku obliteraciju u desnoj nozi, a isto tako i tromboflebitis i sa time zivim duze od 20 godina. Naravno da sam imao problema u vezi sa oboljenjem, ali doktori kod nas, pa i ovdje imaju sasvim oprecna misljenja u vezi dijagnostike. Dok jedni kazu da imam problem sa venama, drugi su sigurni da je problem u arterijama. Inace ovdje vole i da eksperimentisu na bolesnicima.
Ipak cu morati ostaviti preglede za ljeto kada se spustim dolje u Srbiju, a do tada- sta da radim?
Jos jednom hvala...
Inace imam arterijsku obliteraciju u desnoj nozi, a isto tako i tromboflebitis i sa time zivim duze od 20 godina. Naravno da sam imao problema u vezi sa oboljenjem, ali doktori kod nas, pa i ovdje imaju sasvim oprecna misljenja u vezi dijagnostike. Dok jedni kazu da imam problem sa venama, drugi su sigurni da je problem u arterijama. Inace ovdje vole i da eksperimentisu na bolesnicima.
Ipak cu morati ostaviti preglede za ljeto kada se spustim dolje u Srbiju, a do tada- sta da radim?
Jos jednom hvala...