Imam jedno pitanje , dali mi neko moze da pomogne, radi se o cirevima u preponi i u intimnom delo spolja. Doktori neznaju kako da mi pomognu , posto mi je jedino krvna slika losa sve ostalo je uredu. Kad sazri cir i istisnem gnojavi cep. Nakon par dana dode novi i tako se mucim vec preko godinu i po dana .
Nemam nikakvu intimnu bolest ili slicno , imala sam kao Streptokoke pre godinu , pronadeno u brisu gnoja , ali mi nema leka , posle antibiotika nestane i dode ponovo.
Ima li neko pomoc
Cirevi
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
znam nekog ko je imao slican problem:)
isto se desavalo antibiotik deluje trenutno cim se prestane sa konzumiranjem istog .. cir se opet puni:)
ali! ne znam da li zivis u bg na kalenic pijaci postoji neven losion i oodlican je za te stvari probaj lik koga ja znam je imao isti problem 3 god neven mu je pomogao
(kombinuj)+ flogocid mast za gnojne rane raznog porekla
i nemoj da cedis vise
Ps: to imas u svakoj apoteci tu mast odlicna je
isto se desavalo antibiotik deluje trenutno cim se prestane sa konzumiranjem istog .. cir se opet puni:)
ali! ne znam da li zivis u bg na kalenic pijaci postoji neven losion i oodlican je za te stvari probaj lik koga ja znam je imao isti problem 3 god neven mu je pomogao

(kombinuj)+ flogocid mast za gnojne rane raznog porekla
i nemoj da cedis vise

Ps: to imas u svakoj apoteci tu mast odlicna je
koliko znam oni se javljaju kad dodje do pada imunitete, sto je ocigledno kod tebe slucaj (krvna slika losa). na los imunitet te joj kljukaju antibioticima-jos gore.bilo sta da radis(postoji varijanta da pomesas brasno sas malo meda i stavis kao oblogu nacir-odlicna stvar!) trudi se da uzimas neke preparate za dizanje imuniteta,jedi voce,povrce,uostalom sve zdravo.