Cirevi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
daniela78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 13, 2004 10:44 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Cirevi

Post od daniela78 »

Imam jedno pitanje , dali mi neko moze da pomogne, radi se o cirevima u preponi i u intimnom delo spolja. Doktori neznaju kako da mi pomognu , posto mi je jedino krvna slika losa sve ostalo je uredu. Kad sazri cir i istisnem gnojavi cep. Nakon par dana dode novi i tako se mucim vec preko godinu i po dana .
Nemam nikakvu intimnu bolest ili slicno , imala sam kao Streptokoke pre godinu , pronadeno u brisu gnoja , ali mi nema leka , posle antibiotika nestane i dode ponovo.
Ima li neko pomoc
Breskvica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 06, 2004 12:07 pm

Post od Breskvica »

znam nekog ko je imao slican problem:)
isto se desavalo antibiotik deluje trenutno cim se prestane sa konzumiranjem istog .. cir se opet puni:)
ali! ne znam da li zivis u bg na kalenic pijaci postoji neven losion i oodlican je za te stvari probaj lik koga ja znam je imao isti problem 3 god neven mu je pomogao :)
(kombinuj)+ flogocid mast za gnojne rane raznog porekla
i nemoj da cedis vise :)
Ps: to imas u svakoj apoteci tu mast odlicna je
mary
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 07, 2004 1:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mary »

Postoji mogućnost da su u pitanju upale lojnih žlezda. Imala sam sličan problem ali nije potrajao dugo. Posavetuj se sa nekim lekarom da li da probaš da ih tretiraš Gentamicin mašću. Meni je pomoglo. :)
Za utehu - nije ništa ozbiljno!!! :D
gost123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 11, 2004 1:00 am

Post od gost123 »

koliko znam oni se javljaju kad dodje do pada imunitete, sto je ocigledno kod tebe slucaj (krvna slika losa). na los imunitet te joj kljukaju antibioticima-jos gore.bilo sta da radis(postoji varijanta da pomesas brasno sas malo meda i stavis kao oblogu nacir-odlicna stvar!) trudi se da uzimas neke preparate za dizanje imuniteta,jedi voce,povrce,uostalom sve zdravo.
Odgovori