Zdravo drugari
Imam jedan problem pa molim sve koji znaju da mi pomognu. Sve cesce sa prehladjen, barem jednom mesecno, i bas mi brzo pada imunitet pa sam malo "istrazivao" na tu temu i zakljucio sam da je cink najbitniji element za odrzavanje imuniteta. Raspitao sam se i cuo sam da u apotekama prodaju tablete cinka (100 tableta po 10g) pa je moje pitanje sledece: da li su te tablete stetne po organizam i da li se one uzimaju samo kada padne imunitet ili svakog dana ?
Cinkove tablete ?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Cinkove tablete ?
За имунитет против прехладе и грипа постоји одличан домаћи препарат који се прави од комовице и белога лука. Одличан је!!! Погледај га на мом сајту (адреса и у профилу) под Савети, Здравље, Имунитет.
Додатни витамини и минерали морају стално да се уносе, нарочито ако си изложен физичким или психичким напорима. Храна више није довољна јер је лошега квалитета. Пре двадесет година оно што је било витамина Ц у једној јабуци, сада се налази у петнаест јабука. Погледај препоруке, такође на мом сајту.
Додатни витамини и минерали морају стално да се уносе, нарочито ако си изложен физичким или психичким напорима. Храна више није довољна јер је лошега квалитета. Пре двадесет година оно што је било витамина Ц у једној јабуци, сада се налази у петнаест јабука. Погледај препоруке, такође на мом сајту.