Povremeno imam faze kada zaista veoma cesto moram da idem mokriti, pogotovo nocu kada legnem (narociti na ledja). Tada moram na svako 3, 5 ili 10 minuta, ponekad na svakih pola sata da idem na toalet. Nikako da se smirim i zaspim. Inace nemam bolove, peckanja, svrab ili bilo sta drugo. Jedino je urin bezbojan i u malim kolicinama. U poslednja 2 dana idem isto tako ucestalo i danju na toelet. Inace mi je to cudno, s obzirom na to da veoma malo tecnosti u toku dana popijem, vecinom pola litra na dan slabo gazirane mineralne vode i zaista nista drugo. Ponekad popijem samo pola litre vode u roku od 2-3 dana, a ipak imam problem cestog mokrenja. Nisam ni pod stresom. Zaista nemam pojma koji je uzrok ovome. Jel imam neko slicnih problema i sta mu je pomoglo?
Hvala Vam svima na Vasim odgovorima!
Pozdrav za sve Vas
Cvetak zanovetak
Cesto uriniranje
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
U periodu PMS-a cesto uriniranje je sasvim normalno. Obrati paznju ako ti se desava to 7-10 dana pre nego sto trebas da dobijes sve je OK ... Nisi jedina sa tim "problemom" 
Ista stvar mi se desava ...
Trebala bi bas u tom periodu da pijes puno tecnosti .. ne znam zbog cega ali tako mi je ginekolog savetovao .. koliko se secam dobro je iz nekog razloga ...
Bez brige
pozdrav

Ista stvar mi se desava ...
Trebala bi bas u tom periodu da pijes puno tecnosti .. ne znam zbog cega ali tako mi je ginekolog savetovao .. koliko se secam dobro je iz nekog razloga ...
Bez brige

pozdrav
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 03, 2006 2:51 pm
Zvoncice, hvala Ti na odgovoru!
Menstruaciju sam tek imala (prosla je pre 6 dana), tako da to sa PMS-om, ne znam da li moze da bude. Pokusala sam i da pijem vise tecnosti, sto mi zaista testo polazi za rukom jer nemam osecaj zedji, ali nagonim se koliko mogu. A tada, joj, tada ne mogu da se smirim koliko puta moram da odem na toalet. Kad naidju te faze sigurno idem 20-30 puta dnevno na toalet, a inace 10 do 15 puta. Ne znam da li je razlog i u tome sto u ishrani izbegavam sol. Ali danas mi je nesto bolje, hvala Bogu.
Pozdrav od cvetka zanovetka.
Menstruaciju sam tek imala (prosla je pre 6 dana), tako da to sa PMS-om, ne znam da li moze da bude. Pokusala sam i da pijem vise tecnosti, sto mi zaista testo polazi za rukom jer nemam osecaj zedji, ali nagonim se koliko mogu. A tada, joj, tada ne mogu da se smirim koliko puta moram da odem na toalet. Kad naidju te faze sigurno idem 20-30 puta dnevno na toalet, a inace 10 do 15 puta. Ne znam da li je razlog i u tome sto u ishrani izbegavam sol. Ali danas mi je nesto bolje, hvala Bogu.
Pozdrav od cvetka zanovetka.