Cesta upala grla!!!!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Kamelot
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 14, 2012 12:45 am

Cesta upala grla!!!!!!

Post od Kamelot »

Pozdrav! Imam 20 godina i operisao sam krajnike pre 6 meseci jer mi je bio ustanovljen tonzilis chronica. Posle operacije mi je bilo dobro prvih dva meseca, posle toga krecu problemi...imam iste simptome kao i pre operacije sve osim (gnojne angine). Non stop prehlade , upale grla...ako popijem nesto hladno ili izadjem da igram basket na hladan vazduh odmah upala grla (nisu to jake upale kao sto sam imao pre, naprotiv vrlo blage ali dosadne i iritiraju mnogo) , cak i kad je npr. +30 stepeni napolje i tad me boli kad igram basket ili trcim, i temperatura 37 do 37-4 maximum i osecam vrelinu u licu. Ja ne znam sta se desava pre par godina sam igrao fudbal po snegu na -20 i nista mi nije bilo cak ni prehlada a kamoli upala grla ili tako nesto... dao sam bris uvek je ok , prskam tantum verde sprej i nista ne pomaze kao da vodom prskam.Inace sam mnogo sed za svoje godine , oko 40% mi je seda kosa ko zna zasto i da li to ima veze nekakve sa ovim?Isao sam kod doktora koji me je operisao i rekao mi je da je sve ok ...da li je moguce da mi je pao imunitet do te mere da se prehladim na +30 stepeni? Molim za pomoc unapred HVALA!!!!!!!!!!!
nata82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 14, 2012 7:22 pm

Re: Cesta upala grla!!!!!!

Post od nata82 »

ja cjeli zivot kuburim sa grlom i krajnicima,ne znam iz kog razloga mi ih nisu izvadili,bas sam prije neki dan bila na orl pregledu (zbog začepljenih ušiju) i usput pitam dr i za to,kaze ona protiv toga nema lijeka to je jednostavno tako osjetljivo i gotovo...kako sam porastla krajnici me vise ne bole,ali zato po sred grla mi se naprave "plikovi" i bude crveno,grebe,boli čim pojedem malo sladoleda ili nesto gazirano popijem znam da moram na turu antibiotika :(
Kamelot
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 14, 2012 12:45 am

Re: Cesta upala grla!!!!!!

Post od Kamelot »

nata82 napisao:ja cjeli zivot kuburim sa grlom i krajnicima,ne znam iz kog razloga mi ih nisu izvadili,bas sam prije neki dan bila na orl pregledu (zbog začepljenih ušiju) i usput pitam dr i za to,kaze ona protiv toga nema lijeka to je jednostavno tako osjetljivo i gotovo...kako sam porastla krajnici me vise ne bole,ali zato po sred grla mi se naprave "plikovi" i bude crveno,grebe,boli čim pojedem malo sladoleda ili nesto gazirano popijem znam da moram na turu antibiotika :(
Pozdrav nato, ja kolko kontam ti celi zivot imas problem sa grlom i krajnicima , ali kod mene je druga stvar. Mene nikad nisu zezali ni grlo ni krajnici pre 15-te godine plus sam operisao krajnike sto kod tebe nije slucaj, kao sto sam napisao igrao sam fudbal na -20 i nista mi se ne bih desilo cak ni prehlada...
Odgovori