Cesta stolica

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
visnja11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 18, 2015 12:50 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Cesta stolica

Post od visnja11 »

Pre svega pozdrav svima, kao sto se vidi u naslovu moj problem je cesta stolica. Naime, mislim da sam zakacio neki stomacni virus (ali samo mislim) i bukvalno na fakultetu nisam mogao da sedim 2h da slusam predavanje, odem do wc-a i taman mislim olaksao sam se, za 10 minuta ponovo i tako sam ostajao kuci pio cajeve danima i dijareja je prosla, ali sada kada god se unervozim malo, npr neka potpuna banalnost (krenuo sam u teretanu po prvi put u zivotu i malo me uhvatila nervoza kod kuce i iso sam 3 puta u wc, znaci neke ovakve situacije). Ono sto me cudi jeste kako kad ne razmisljam o tome nemam nikakav problem, i ne tera me u wc tada, npr. posto se bavim sportom od malena, igram fudbal non stop, sada sam i u teretanu krenuo i ta 2h dok se bavim sportom ja nemam nikakav problem, ne tera me u wc. Drugar koji ima cir u stomaku i prosao je mnogo tih analiza i zna dosta o stomacnim bolestima kaze mi da se samo tripujem i da mi je to u glavi, a ja ne mogu nikako da pobedim samog sebe ako je stvarno probem u glavi. I jos nesto, pijem bulardi vec 6 dana. Hvala unapred na odgovorima i interesovanju.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Cesta stolica

Post od aaaca »

Трема се код тебе манифестује на дебелом цреву, код неког другог на желуцу итд.
visnja11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 18, 2015 12:50 am

Post od visnja11 »

Hvala na odgovoru pre svega.
Ali kako objasnjavate da mi se pre to nije desavalo, imao sam tremu i srednjoj pred svaki bitan dogadjaj i nisam imao problema sa tim, a ovo je pocelo od tog stomacnog virusa, secam se da je i moja sestra tih dana imala stomacni virus, zjaedno smo se lecili i ona vise nema problema, a mene sve sad hvata neka nervoza u stomaku pred neki dogadjaj bitan
veoma neprijatno
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Могуће је да је остала нека блажа упала црева па онда лако реагује на надражаје из нервног система. А можда си променио исхрану па не одговара цревима.
Odgovori