cervicitis chronica!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
grne
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 21, 2006 12:17 am

cervicitis chronica!

Post od grne »

Cervicitis chronica!!!!!!!! :o Imam 28 godina,tri godine sam u braku.Pre godinu i po imala sam spontani izazvan chlamidiom.Lecili smo se i muz i ja.Lecenje uspelo.Posle toga do trudnoce nije doslo.Ponovo(posle godinu i cetiri meseca tacnije) sam otisla ginekologu i posumnjao je na kondilome.Klinicki nalaz je bio:AW epitel,PA III lsil.Za biopsio pvu uradjen kiretman endocerviksa.Hispatoloski nalaz glasi:1)cervicitis chronica,2)fragmenti endocervikalnog i skvamoznog epitela regularnog morfoloskog izgleda.Napominjem da mi je do pobacaja sve bilo u redu Papa test uredan i da su cudni povremeni bolovi poceli posle pobacaja.Da li je moguce da mi je kiretaza odradjena lose jer sam proslu menstruaciju imala celih 40 dana a stala je posle ispadanja nekakvih parcica punih krvi?I sada posle takve menstruacije(doktor je rekao_pustite to da iscuri-) i ovih zadnjih nalaza doktor nista ne preporucuje,nikakvu terapiju,nikakav lek pitam se cija je nemarnost u pitanju?Da li mi neko moze objasniti ovu dijagnozu i da li da promenim doktora jer ovaj izgleda potpuno nezainteresovano a meni sve ovo zvuci opasno.Dete zelimo i muz i ja jako.izvinjavam se zbog opsirnosti ali jako sam zabrinuta!
Zorana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 10, 2006 5:21 pm

Post od Zorana »

Ovo pitanje postavite na Ginekologiju.
Odgovori