Ceno pred očima i glavobolja?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
nikola1970
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 18, 2015 11:56 am

Ceno pred očima i glavobolja?

Post od nikola1970 »

Pozdrav. :)

Ovaj problem mi se i juče desio, mada se ne dešava često, nekoliko puta godišnje možda. Na primer mi se juče desio u teretani, ali dešavalo mi se isto npr i kada sedim ispred kompjutera i ne radim ništa fizički teško.

Naime, počnem da uočavam da polako kreće da mi se crni, uglavnom na levoj strani vida, pretpostavljam levo oko, kao da je crno, ne vidim taj deo u koji gledam na primer, kao da je crna rupa :D , i to počinje polako i sve više i više i tako traje jedno 45 min, nakon što mi se vid skroz povrati UVEK usleti poprilično jaka glavobolja, i to je uvek tako, prvo to crnilo i kada to prodje sledi glavobolja.

Šta mislite?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Ceno pred očima i glavobolja?

Post od aaaca »

Мислим да се ради о веома озбиљној ствари. Проблем је у крвотоку који се практично прекине и око остане без крви. Онда организам успе да коригује проблем вероватно повећавајући крвни притисак и онда добијеш главобољу.

Можеш да провериш крвни притисак када почне да се дешава проблем и то неколико пута. И када прође црнило и када се јави главобоља. Тако ћеш бар нешто знати.

Не знам како медицина може да ти помогне, али било би добро да одеш бар до очног лекара и објасниш проблем. Постоје савремени уређаји који могу да измере прокрвљеност очију и још разне друге ствари.

Оно што бих ти свакако препоручио јесу вежбе за мишиће раменог појаса и врата. Неке вежбе сам описао на мом сајту www .aca .rs у Савети, Здравље па под Врат и под Рамена-рачунари.
Odgovori