cena pregleda putem CT skenera
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
cena pregleda putem CT skenera
Mozete li mi neko reci koliko, u proseku, kosta pregled CT skenerom? Volela bih da obavim pregled zucne jese, pankreasa i jetre. Postoje li PET skeneri kod nas? Hvala unapred!
Hvala. Znate li,mozda, da li u Novom Sadu neka institucija ili privatnik poseduje PET skener? Na internetu sam nasla podatak da je cena pregleda PET skenerom oko 700/800 eura, sto je zaista mnogo.
Da li je CT dovoljno pouzdan za otkrivanje eventualnih malignih promena u pocetnom stadijumu na pankreasu? Na ultrazvuku mi je dijagnostifikovana uvecana zucna kesa, imam problema sa mucninom i povracanjem, pa zelim da proverim da nije u pitanju Curvoisier-ov sindrom, a jako mi je hitno. Hvala unapred na odogovoru!
Da li je CT dovoljno pouzdan za otkrivanje eventualnih malignih promena u pocetnom stadijumu na pankreasu? Na ultrazvuku mi je dijagnostifikovana uvecana zucna kesa, imam problema sa mucninom i povracanjem, pa zelim da proverim da nije u pitanju Curvoisier-ov sindrom, a jako mi je hitno. Hvala unapred na odogovoru!
- macadamia
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Sad nešto pokušavam da se setim... ali nisam sigurna da u Srbiji ima PET. Znam da je bilo priča da će Institut u S. Kamenici dobiti PET sken centar do kraja prošle godine, ali ne znam koliko se stiglo u realizaciji toga.
Inače, jedan poznanik je morao da ide u Segedin (čini mi se) na PET, čini mi se da je platio negde oko 1000 evra, možda malo manje. Mada, tu informaciju uzmite sa rezervom.
Inače, jedan poznanik je morao da ide u Segedin (čini mi se) na PET, čini mi se da je platio negde oko 1000 evra, možda malo manje. Mada, tu informaciju uzmite sa rezervom.

Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.

PET
bojance,
koliko znam kod nas PET skener u Kamenici jos uvek nije proradio. Posto sam ja inace sa foruma "Onkologija" znam da je neko spominjao odlazak u Madjarsku i da su bili prezadovoljni i organizacijom i kvalitetom. koliko se secam cena je bila 1.050eur i mislim da u Beogradu postoji neka turisticka agencija (sto mi je zvucalo prosto neverovatno, ali ako moze banjsko lecenje sto ne i odlazak na PET) koja organizuje odlazak na snimanje i u svakom slucaju kompletni troskovi (agencija + PET u Budimpesti) iznose tih 1.050eur.
koliko znam kod nas PET skener u Kamenici jos uvek nije proradio. Posto sam ja inace sa foruma "Onkologija" znam da je neko spominjao odlazak u Madjarsku i da su bili prezadovoljni i organizacijom i kvalitetom. koliko se secam cena je bila 1.050eur i mislim da u Beogradu postoji neka turisticka agencija (sto mi je zvucalo prosto neverovatno, ali ako moze banjsko lecenje sto ne i odlazak na PET) koja organizuje odlazak na snimanje i u svakom slucaju kompletni troskovi (agencija + PET u Budimpesti) iznose tih 1.050eur.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:47 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Madjarska
Bojance kod nas ne znam ali evo u Madjarskoj:
http://www.pet.hu/
Imas sve detaljne informacije i o ceni
http://www.pet.hu/
Imas sve detaljne informacije i o ceni
skener glave
da li mi neko moze dati broj telefona u Beogradu gde se moze uraditi skener glave bez uputa i da li neko od vas zna cenu tog snimanja
CT I Magnetna
Kao prvo poslusaj Dragana ipak je on lekar, a ja kao laik ti mogu dati broj telefona Poliklinike zaposlenih na zeleznici Srbije (nisam sigurna da je to tacan naziv, ali to sada mozda i nije bitno) 011 2686155. Oni imaju i skener i magnetnu (kazu da su onaj u Klinickom centru i taj najbolji).
Pozdrav
Pozdrav