Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Da li neko zna o sistemskoj kadidijazi, koje organe moze da napadne sem creva i vagine? Citala sam na stranim sajtovima da moze da utice na stitnu zlezdu, pluca,.....
Inace pila sam i nistatin, mycoseb, flumicosal, za crevnu kandidijazu ali mi nisu pomogli!
Hvala unapred!
Zar je te dijeta tako rigorozna? Zdrava bas i nisam, imam smanjenu funkciju stitne zlezde i bronhijalnu astmu, tako da ne znam da li smijem da je drzim. Kako ta dijeta izgleda?
Pozdrav
i ja imam smanjenu funkciji stitne zlezde i isto probleme sa kandidom.negde sam procitala da to dvoje ide zajedno, jer kad stitna zlezda usporemnjo radi ima nedostatak joda a to se odrazava i na stvaranje kandide
Molila bih da mi neko napise kako treba da izgleda Candida dijeta. Znam da se izbacuju secer,slatkisi, mlijecni proizvodi ....
Da li smije da se jede krompir,grasak, i sta je dozvoljeno od voca?
Znam da moram da izbacim sve sto volim da jedem, tako da mi ovo bas tesko pada! Sta od vitamina da se uzima?
Pozdrav
Cao, javljam se prvi put i imam vec duze vrijeme problema sa kandidom na penisu i svasta sam probao ali nije imalo velikog efekta. Da li neko zna koji lijek je najbolji, odnosno koja je terapija najbrza?
imate puno otvorenih tema o kandidi u opciji TRAZI otkucajte KANDIDA i videcete koliko ima tema. tu vam sve pise o dijeti, lecenju i ostalim stvarima. A kandida moze biti prisutna svuda, od koze, noktiju, creva, polnih organa ... pogledajte malo po forumu teme .. pozdrav