Candida IgA, IgG, IgM ...pouzdanost

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
X Black
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jun 22, 2009 11:54 pm

Candida IgA, IgG, IgM ...pouzdanost

Post od X Black »

Poshto sam ovde postovao bezbroj puta,i toliko se na pricao o Kandidi,uzgred zavsio i na psihijatriji kao hipohondrichni suicidash,trebam od Vas pomoc.

Radio sam 8 briseva uzetih sa jezika i zdrela na kandidu i radio sam stolicu na kvasnice....sve NEGATIVNO.
Pomislih umislio sam bolest,ajd neka bude.

Vremenom se pojavile sve prisutnije aftozne promene u ustima,tacnije na jeziku ,kao i beli omotac na istom.Pritom i malaksalost ,vrtoglavice,saboreicni dermatitis,konjuktivitis...dobro sve je tu ali validacije o kandidi nigde.Tako ja postade realno bolesna osoba sa savrsenim laboratorijskim nalazima.

Doktorima i porodici kad ispricam kako se osecam i koliko me ta suvoca usne supljine i bolovi u grlu iritiraju,
onl pocnu da se smeju,i kazu "Nije ti nista,sta umisljas".

I shvatih da okolina vredja moju inteligenciju....i to na kulturan nacin.

Sve to se desava 4 GODINE i nista,svi skupi lekovi,dijete,pa knjigu da napisem,jednostavno usna shupljina i creva su demolirana a ne postoje ni gljivice ni bakterije.

Ostade mi jos test Candida IgA, IgG, IgM (Elisa)i ako i on pokaze da je sve u redu onda mogu da
provedem ostatak zivota na nekom psihijatrijskom odelenju kao ludak,a u stvari ja to nisam.

Recite mi o ovom Elisa testu,koliko je validan naspram obicnih briseva???

Unapred zahvalan.
kxxx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 28, 2012 2:17 am

Re: Candida IgA, IgG, IgM ...pouzdanost

Post od kxxx »

validan je kao test tvog imunoloskog odgovora na kandidu
Odgovori