BUDENOFALK-gde kupiti?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
bojanp
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 29, 2006 3:18 pm

BUDENOFALK-gde kupiti?

Post od bojanp »

Molim da mi neko odgovori gde mogu da nadjem lek BUDENOFALK 3 mg. UNAPRED HVALA !
Nori
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 28, 2006 11:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Nori »

U srbiji nigde,ja sam kupila u HU kutija je tacno 100 eura,ali veruj mi to je otrov!
moj moto je JA HOCU,JA MOGU!
mrphVlada
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 20, 2006 5:37 pm

Post od mrphVlada »

Lek nije registrovan u Srbiji. Da li je ovo prepisao lekar u terapiji ili se radi o samomedikaciji? Ukoliko ste ovo čuli od nekoga, a nemate prepisanu terapiju, molim Vas ne tražite ga ni u Mađarskoj ni bilo gde drugde, već se obratite svom lekaru.
stručni saradnik na www.*
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Kao prvo lek nije otrov. Ja ga pijem vec godinu dana i potpuno mi je smirio Kronovu bolest. To je blazi oblik koritzona, lokalnog karaktera jer se rastvara direktno u crevima. Mnogo manja kolicina se absorbuje u krvi i to je vrlo pozitivno! Za one koji moraju da ga koriste je definitivno mnogo bolji od obicnih kortikosteroida. Od njega se nisam ni ugojila niti su me bolele kosti kao od obicnog. Na zalost ne znam gde se kupuje u Srbiji, jer zivim u Nemackoj gde ga dobijam na recept. U svakom slucaju lek je super i onima koji moraju da ga koriste a lekar im ga je prepisao ga preporucujem. Naravno niposto ga ne treba koristiti na svoju ruku!
Odgovori