Bubuljice,fleke
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 21, 2016 3:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Bubuljice,fleke
Zdravo imam 16 godina i brine me problem sa bubuljicama i flekama koje ostaju od njih,koristio sam razne preparate pocevsi od clearskina,od paste za zube,zelene gline itd.Ne znam sta mi je tacno od ovog pomoglo ali mi je dosta bubuljica nestalo sa cela odosno lica,sad mi izadje poneka ali brzo se povuce.Problem je sto mi posle bubuljica ostaju tamne fleke po licu kojih nikako da se resim.Koristio sam aloe vera gel ali efekat je slab i jos dosta proizvoda zaboravio sam kako se i zovu.U nadi da se resim problema dao sam dosta novca bez veze i nista,sada sam razocaran i ne znam sta da radim.Pa molim sve koji su imali ovakav problem nek pisu sta su koristili i dali je bilo od pomoci,pozz?!
Re: Bubuljice,fleke
Sta sada koristis za lice? Kakve su fleke, tamne ili crvene? Okaci neku sliku ako mozes?
Kakve bubuljice imas, da li su gnojanice ili cvorici?
U sustini fleke se najbrze resavaju hemijskim pilinzima i/ili laserom.
Sada je verovatno malo kasno za to zbog sunca.
Od krema ima nekoliko varijanti, jedna je skinoren, koji ce da pomaze i oko bubuljica.
Vise saveta cu ti dati kada mi odgovoris.
Kakve bubuljice imas, da li su gnojanice ili cvorici?
U sustini fleke se najbrze resavaju hemijskim pilinzima i/ili laserom.
Sada je verovatno malo kasno za to zbog sunca.
Od krema ima nekoliko varijanti, jedna je skinoren, koji ce da pomaze i oko bubuljica.
Vise saveta cu ti dati kada mi odgovoris.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 21, 2016 3:20 pm
Sad trenutno koristim zelenu glinu pomesanu sa vodom koju direktno stavljam na bubuljicu kada izadje i to malo pomogne,fleke su tamne onako vuce boja na braon,a bubuljica kad mi izadje prvo je samo crvena tacka a posle nekog vremena sazri i postaje bela.Citao sam dosta o tom laserskom uklanjanju fleka,cak sam dosta doktora iz Bg pitao koliko su tretmani i koliko vremena je potrebno za uklanjanje.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Коригуј исхрану па ћеш имати мање бубуљица.
pa sam problem lezi u lojnim zlezdama, zbog hormona....
da pijes tablete kako bi suzbio rad lojnih zlezda, opet nije dobro...
dobro ti je aca rekao , regulisi i shranu... i probaj sa ovim preparatom, moj dermatolog je preporucio mom bratu da koristi ovaj preparat... iako znam da je marketing, ali realno pomoglo mu je
u pitanju je ovaj preparat
http://www.laroche-posay.rs/products-tr ... p9723.aspx
da pijes tablete kako bi suzbio rad lojnih zlezda, opet nije dobro...
dobro ti je aca rekao , regulisi i shranu... i probaj sa ovim preparatom, moj dermatolog je preporucio mom bratu da koristi ovaj preparat... iako znam da je marketing, ali realno pomoglo mu je
u pitanju je ovaj preparat
http://www.laroche-posay.rs/products-tr ... p9723.aspx
Ujutru koristi acnefug, umijes se sa njim, drzis dva minuta i isperes, nakon toga klidazome gel. Uvece koristi skinoren kremu. Za sedam dana pocni acnefug i uvece 2 minuta, pre skinorena. Ukoliko ti koze bude suva u toku dana koristi pantenol krem gel. Efaklar duo koji ti je david preporucio je dobar, ali ja bih ga malo kasnije uveo. A laserske tretmane i pilinge bih ostavio za jesen, ukoliko bude potrebe.
Shomy napisao:Ujutru koristi acnefug, umijes se sa njim, drzis dva minuta i isperes, nakon toga klidazome gel. Uvece koristi skinoren kremu. Za sedam dana pocni acnefug i uvece 2 minuta, pre skinorena. Ukoliko ti koze bude suva u toku dana koristi pantenol krem gel. Efaklar duo koji ti je david preporucio je dobar, ali ja bih ga malo kasnije uveo. A laserske tretmane i pilinge bih ostavio za jesen, ukoliko bude potrebe.

ja ne znam gde si nasao ti taj gel ?