Bubuljica ili nesto vise...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
prolupao
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2012 3:52 pm

Bubuljica ili nesto vise...

Post od prolupao »

Pozdrav,

Imam problem, ispod lijevog obraza imam bubuljicu. Koja je tu vec preko 2 godine, s tim da ne volim doktore i ne praktikujem ici u bolnice, sad stvarno razmisljam o tome. (Sjetio se na vrijeme ha' :D )...Sve je to bilo u redu i nije mi zapravo ni smetala do pre par dana, kad sam pokusao iglom (onom za vadjenje krvi, da bila je cista i ne koristena) da probijem tu bubuljicu uspio sam ali nista nije izaslo sem krvi. I sada je nastao problem otekla je, jutros sam opet probio i istisnuo sav gnoj. I sad sam stavio toplu oblogu na ranu da se ne bi javio ponovo. E sad moje je pitanje kako da se rijesim te urasle dlake ako je to urasla dlaka?

Hvala...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Bubuljica ili nesto vise...

Post od aa_aca »

Бубуљица ти је ту две године?!?!?!? Увек иста или је понекад нестајала и јављала се нова?

Да је урасла длака, морало је да се упали и закомпликује много раније. Ајде ти лепо код кожног лекара. Није се играти. Могуће је да ти је ту била нека изолована инфекција и сада си је ти ослободио.

Одмах да одеш код кожног лекара, јер се инфекција може проширити на цео организам. Вероватно ће ти бити потребни и антибиотици, али ништа без кожног лекара.

Ако баш хоћеш да се играш, а ти мажи бубуљицу кремом Флогоцид или Ихтиол-Камфор. С обзиром да је бубуљица близу мозга, не бих се играо.
Odgovori