bubuljce nakon brijanja

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
sandrinja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 11, 2010 11:06 am

bubuljce nakon brijanja

Post od sandrinja »

Moj suprug ima problema sa bubuljicama koje mu se pojave odmah nakon brijanja, u predelu ispod donje vilice pa ka vratu. Je l' imao neko iskustva sa tim, i sta nam moze pomoci da resimo ovaj problem??? :-?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: bubuljce nakon brijanja

Post od aa_aca »

Потребна је боља хигијена. Ако користи четкицу за прављење пене нека је промени, а најбоље је без ње. Можда ни бријач није у најчистијем стању. После бријања обавезно да се користи лосион са алкохолом због дезинфекције. После тога Пантенол крема.
sandrinja
Novi član
Novi član

Post od sandrinja »

aa_aca napisao:Потребна је боља хигијена. Ако користи четкицу за прављење пене нека је промени, а најбоље је без ње. Можда ни бријач није у најчистијем стању. После бријања обавезно да се користи лосион са алкохолом због дезинфекције. После тога Пантенол крема.

Hvala na savetu....ne koristi nikad cetkicu za pravljenje pene i za svako brijanje, upravo zbog preosetljive koze koristi novi brijac...Probacemo sa Pantenolom....
sandrinja
Novi član
Novi član

Post od sandrinja »

aa_aca napisao:Потребна је боља хигијена. Ако користи четкицу за прављење пене нека је промени, а најбоље је без ње. Можда ни бријач није у најчистијем стању. После бријања обавезно да се користи лосион са алкохолом због дезинфекције. После тога Пантенол крема.

Hvala na savetu....ne koristi nikad cetkicu za pravljenje pene i za svako brijanje, upravo zbog preosetljive koze koristi novi brijac...Probacemo sa Pantenolom....
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Можда није добро сваки пут користити нови бријач. Ко зна где их држе и колико су чисти. Нека проба да пре бријања опере бријач сапуном и старом четкицом за зубе. И дезинфекција коже, обавезно. "Малиција" у себи осим алкохола има и пантенола. Наравно, мало после тога ипак је потребно ставити Пантенол крему.

Ако има пара, мислим да је најбоље решење електрични апарат за бријање. :D Ту нема гребања коже и много је брже.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Просто не могу да верујем да сам заборавио. Изгледа да ћу морати редовно да посећујем мој сајт да проверим шта сам писао. :D :D :D

Погледај под Савети, Здравље, Бријање. Адреса мог сајта видљива је у мом профилу.

Још ми је пало на памет да проба да се не брије уз длаку него низ.
amer966
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 27, 2013 9:15 pm

Post od amer966 »

Probaj da koristis Mach 3 Sensetive brijac
Odgovori