bubuljce nakon brijanja
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
bubuljce nakon brijanja
Moj suprug ima problema sa bubuljicama koje mu se pojave odmah nakon brijanja, u predelu ispod donje vilice pa ka vratu. Je l' imao neko iskustva sa tim, i sta nam moze pomoci da resimo ovaj problem??? 

Re: bubuljce nakon brijanja
Потребна је боља хигијена. Ако користи четкицу за прављење пене нека је промени, а најбоље је без ње. Можда ни бријач није у најчистијем стању. После бријања обавезно да се користи лосион са алкохолом због дезинфекције. После тога Пантенол крема.
aa_aca napisao:Потребна је боља хигијена. Ако користи четкицу за прављење пене нека је промени, а најбоље је без ње. Можда ни бријач није у најчистијем стању. После бријања обавезно да се користи лосион са алкохолом због дезинфекције. После тога Пантенол крема.
Hvala na savetu....ne koristi nikad cetkicu za pravljenje pene i za svako brijanje, upravo zbog preosetljive koze koristi novi brijac...Probacemo sa Pantenolom....
aa_aca napisao:Потребна је боља хигијена. Ако користи четкицу за прављење пене нека је промени, а најбоље је без ње. Можда ни бријач није у најчистијем стању. После бријања обавезно да се користи лосион са алкохолом због дезинфекције. После тога Пантенол крема.
Hvala na savetu....ne koristi nikad cetkicu za pravljenje pene i za svako brijanje, upravo zbog preosetljive koze koristi novi brijac...Probacemo sa Pantenolom....
Можда није добро сваки пут користити нови бријач. Ко зна где их држе и колико су чисти. Нека проба да пре бријања опере бријач сапуном и старом четкицом за зубе. И дезинфекција коже, обавезно. "Малиција" у себи осим алкохола има и пантенола. Наравно, мало после тога ипак је потребно ставити Пантенол крему.
Ако има пара, мислим да је најбоље решење електрични апарат за бријање.
Ту нема гребања коже и много је брже.
Ако има пара, мислим да је најбоље решење електрични апарат за бријање.

Просто не могу да верујем да сам заборавио. Изгледа да ћу морати редовно да посећујем мој сајт да проверим шта сам писао.
Погледај под Савети, Здравље, Бријање. Адреса мог сајта видљива је у мом профилу.
Још ми је пало на памет да проба да се не брије уз длаку него низ.

Погледај под Савети, Здравље, Бријање. Адреса мог сајта видљива је у мом профилу.
Још ми је пало на памет да проба да се не брије уз длаку него низ.
Probaj da koristis Mach 3 Sensetive brijac