Bubulice na polnom organu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2011 7:54 pm
Bubulice na polnom organu
Nisam imao sex odnos.Imam bele bubuljice po polnom organu vec god dana i nikako ne prolaze,sve ih je vise i vise.Tvrde su obicno se nista ne moze istisnuti iz njih dok nekada moze.Napominjem imam ih vec duze vreme i zaista zelim da ih se otarasim.Nigde nema crvenila oko ''bubuljice'' i nesto slicno.Sve su na penisu(nijedna nema na glavicu),na kozici penisa.Sta da radim da ih skinem?Unapred hvala!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Sep 25, 2009 6:20 pm
Re: Bubulice na polnom organu
Mislim da je vec bila tema, i da ih mnogo muskaraca ima. Nisu opasne uopste, a jedino se mogu maci laserom, operacijom , i ne znam jos nesto drugo, uglavnom ne mozes ih na jeftin nacin maci da ja znam.
ne treba da se skidaju, potpuno normalna pojava kod odredjenog dela muske populacije, dakle sve je uredu! 

-
- Novi član
Cisto da jos malo pojasnim.Sitne su, 1 mm ispupcene ,oko 2 siroke.Dosta krema za bubuljice sam probao i nista ne pomaze.Ako znate posle koliko vremena obicno spadnu?Uzasno me nerviraju ovako vizuelno posto me ni ne peckaju niti svrbe.Malo su izrazenije u erekciji.Jel' znate kad bi moglo da prodje to?Jel ima neki preparat da ubrza nestanak tih bubuljica?Hvala unapred.
-
- Novi član
I da ,da ne dodje do zabune,na glavicu nema nista od bubuljica nijedna.Sve su na ''telu'' penisa obicno sa strane.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Sep 25, 2009 6:20 pm
Nema da ja znam, dzaba mazes tim kremama, laser, operacija neka, ali kreme nece pomoci, sem ako nije izaslo nesto novo.MilosSolim napisao:Cisto da jos malo pojasnim.Sitne su, 1 mm ispupcene ,oko 2 siroke.Dosta krema za bubuljice sam probao i nista ne pomaze.Ako znate posle koliko vremena obicno spadnu?Uzasno me nerviraju ovako vizuelno posto me ni ne peckaju niti svrbe.Malo su izrazenije u erekciji.Jel' znate kad bi moglo da prodje to?Jel ima neki preparat da ubrza nestanak tih bubuljica?Hvala unapred.
to je normalan izgled tvoje koze, ne treba ih uklanjati, i to ima dosta muskaraca! nemoj da ih cedis jer moze da se upali...mozes da potrazis na netu o "fordyce's spots" pa vidi je li to to...ako je to bez brige!
-
- Novi član
Potpuno isto kao "fordyce's spots".Kako se brze skida to ako znate?Unapred hvala,da znam na cemu sam.
to se ne skida, jednostavno - NORMALNA POJAVA! zaista ih mnogo muskaraca ima...postoje tu neke varijante uklanjanja, iscitaj malo na netu o tome, ali to em sto bi bilo skupo em sto je vise komercijala, ne znam ni da li se to radi ovde negde, a za tako nesto nema potrebe da brines, koliko god da ih ti vidis to drugi nece ni primecivati, bez brige! 

-
- Novi član
Hvala svima na odgovorima
Poz,imam 14 godina i nikada nisam imao seksualni odnos ali imam te male bubuljice na ponom organu po telu penisa i na donjem delu glavica pa me zanima da li su opasne i da li mogu da se uklone unapred hvala na paznji