brzo umaranje....

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
bujosh
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 21, 2011 4:42 pm

brzo umaranje....

Post od bujosh »

Imam 15 godina i u poslednje vreme se brzo umaram....

Ranije se nisam umarao mogao sam da trcim uzbrdo 500 metara a da se ne umorim, ali u to vreme sam dosta vozio bicikl i bio sam dosta jaci nego sad...

Sada ne vozim bicikl jel sam pre oko 4 meseca pao sa bicikla i slomio ruku odtad mi roditelji ne dozvoljavaju da je vozim... :D

U poslednih 5 meseci non stop sam za kompjuterom oko 9 sati dnevno sto je nenormalno previse....Pre oko 4 meseca sam osetio da se brze umaram ( a jedan dan pre toga sam imao blagu suncanicu)....

Svaki dan obicno lezem da spavam oko ponoci a budim se oko osam ujutro, ne znam dali je to dovoljno sna za mene sobzirom da imam samo 15 godina....

Recite mi sta da radim da batalim kompjuter i zajasem na bicikl ? :D

Hvala na odgovorima.......
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: brzo umaranje....

Post od tamaraft »

8 sati je sasvim dovoljno sna!

Verovatno se organizam ulenjio zbog povrede, i dekondicionirao!

Ako je bajs to shto volite onda se omiljenom sportu mozete vratiti posle nekih 6 meseci od povrede pod uslovom da je prelom srastao kako treba i imate dozvolu od lekara i terapeuta da se vratite ovakvom opterecenju! Uz shitnike i po sigurnim stazama za pocetak!

Nije bajs jedini sport kojim se mozete baviti, i dok ste cekali da prodje 4 meseca mogli ste da vozite statichne bicikle zbog kondicije ili kao shto sam vec rekla, trcanje, setnja, plivanje...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
bujosh
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 21, 2011 4:42 pm

Post od bujosh »

Isao sam par puna na bazen na plivanje ali samo par puta, upravo sam merio puls i u mirovanju ne prelazi 80 (merio sam 4 puta da nadjem prosek) i prosek je 79.5 sto je koliko znam oko normale sa obzirom da sam jos u razvoju... U svakom slicaju hvala na odgovoru, mislim da mi je ruka srasla dovoljno ali tocak na bajsu nije(mada cu ga zameniti ali nemam nikako vremena Non stop provodim vreme za kompjuterom ponekad i preko 10 sati dnevno)Palim ga cim ustanem i gasim kad lezem.... Ne znam zasto ali ne mogu da spavam nocu bez upaljenog TV-a verujem da ovo nije redak slucaj, mogu ja da zaspim i bez TV-a ali samo me spopadne jeza kao da ima nekoga u sobi, imam kao neki strah ali samo nocu danju ne ... :D ....

Udario sam u stenu pri brzini od sigurno 60Kmh, srecom prodjoh sa manjim povredama i prelomom ruke, ne znam kako mi se to desilo ali niko od vrsnjaka nije mogao da uradi sa bajsom ono sto sam ja znao da uradim, terao sam po 10 metara na PREDNJEM tocku i nijednom se nisam povredio da tako kazem ...

Nije meni problem napraviti bajs, ali samo sam obmanut internetom (nisam zavistan) nego sam ove godine zavrsio 8. razred pa bih samo da ostanem u kontaktu sto duze vreme sa drugovima iz osnovne tesko mi je i sami verovatno znate zasto...

malo sam oduzio text ali stacu takav mi zivot :D ....

Hvala... :wink:
darktwen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 11, 2011 9:47 pm

Post od darktwen »

[DELETED POST]
Poslednja izmena od darktwen u Čet Avg 18, 2011 10:58 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
darktwen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 11, 2011 9:47 pm

Post od darktwen »

i ja takodje... samo sto sam ja vadio krv... sve mi je uredu samo mi je neki

MPV 7.0 a granica donja je 7.8 e sad da li da se brinem?Cuo sam da su to neki trombociti ... vadio sam u privatnoj laboratoriji... rekli sve ok... ti trombociti zvuče strašno i ja takodje ne mogu da zaspim bez tv'a xD

Imam 15 godina... u zadnjih 2 meseca sam umoran... ceo dan... ponekad ne ali fora je što u noć oko 00:00 ili ranije ja OŽIVNEM kako da kažem nisam umoran o.O nastupa druga vrsta umora.. msm ono normalno malo mi se spava a super sam... evo npr kao SAD.E sad ne znam što to?Da nije zato što retko izlazil iz kuće... i 2 meseca sam neaktivan fizički sve me mrzi... možda od računara umor?
Odgovori