Imam 20 godina. Od januara meseca ove godine javljalo mi se povrrmeno budjenje iz sna tokom noci uz tezak uzdisaj. Jedva udahnem vazduh, ali sve se to nekako smiri kroz par sekundi.krajem februara recimo da je to kulminiralo te je postalo bukavlno svake noci, a pratio me i blagi bol u grudima. Otiso s kod lekara, radio ekg, dao krv, urin... Sve je bilo u najboljem redu. Odem na grudno, tamo uradim rengen, sve je bilo u redu. EKG jedino zezao, otkucaj je bio a i sada je okon100. Fizicki sam neaktivan od novembta recimo, ne treniram ali sumnjam da je od toga. Ultrazvuk srca je bio ok, a dijagnoza je bila "dolor praecordialis ro07.2 . EKG: sin, ritam, normogram, r/s u v3, konkavna elevacija St segmenta od v4 do v6 ali bez dinamike u odnosu na prethodni.
Za trrapiju sam dobio Byol 5mg 1/2+0+0(ne znam koliko dugo to treba da pijem). Otkucaji sa byolom su okej, ali bez byola posle nedelju dana terapije opetbide na 100. U cemu je problem? Hocu li morati cro zivot ovaj lek da pijem da bi smirio otkucaje? Problem sa spavanjem vise nemam, ali javi se povremeno brz otkucaj i blago gusenje tokom spavanja. Bol se povremeno javlja.Da li neko ima slican problem ili je neko malo vise upucen u ovo? Hvala vam unapred.
Brzo lupanje srca, resenje?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 08, 2017 5:33 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Brzo lupanje srca, resenje?
Zaboravio sam da dodam da su mi rekli da je moguce od stresa, tj da je 80% stres glavni uzrok. Istina je da sam bio pod odredjenim stresom, ali nemkgucr da cim ne popijem lek otkucaji tako skacu...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Проблеми са дисањем су највероватније због проблема са гоњим делом кичме, а високи откуцаји јер вероватно не пијеш довољно воде.
-
- Novi član
Pokusao sam sa unosenjem vise tecnosti, ali avaj.Bez byola otkuaji oko 90, neretko prebacuju 100. Mozda anksioznost? Ne verujem sta mi se desava poslednjih dva meseca...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Шта си пио од течности и колико и колико дуго?
-
- Novi član
Vodu, par dana sam se dozirao sa njom. Neka preporuka mozda? Mozda ne radim to kako treba?aaaca napisao:Шта си пио од течности и колико и колико дуго?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ниси написао колико воде?
Код дехидратације вода није довољна. Морају и минерали да се унесу. Домаће супице су најбоље а има и овај одличан напитак који ја одавно користим: https://.rs/povecanje-perfo ... r?sku=1042. Мени највише прија онај од лимуна.
Код дехидратације вода није довољна. Морају и минерали да се унесу. Домаће супице су најбоље а има и овај одличан напитак који ја одавно користим: https://.rs/povecanje-perfo ... r?sku=1042. Мени највише прија онај од лимуна.