Brujanje u usima posle penicilina!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
enkii
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 06, 2008 5:45 pm

Brujanje u usima posle penicilina!

Post od enkii »

pozdrav ljudi ... jutros mi je brat otisao da primi 5 tu inkciju penicilina zbog otoka .. od zuba. koti treba da vadi.
i dolazi kuci kaze nesto mi nije bilo dobro tamo. kad sam primio inekciju pocelo je nesto da mi zuji dosta u usima, i da mi bude malo muka. Rekao je sestri oni su mu odmah izmerili pritisak ..i otkucaje srca i rekli mu da je pritisak u redu. Ja sam ga pirao koliko je to trajalo on kaze da je sve trajalo nekih mozda pola minuta. Nakon sto smu mu izmerilli pritisak pitali su ga jeli jeo pre nego sto je dosao i to i rekli su mu da odmori tu 10 tak min .. on je to uradio bio je tu 10 min i dosao kuci.. to se desilo jutros oko 10 sati. Dok sam ja bio kuci ( do oko 5 sati ) bilo mu je super nije nista osecao.

Ja sam sad na poslu pa sam malo gledao po internetu da vidim sta moze da bude i naletim na ovaj forum de sam video da je jedan covek ovde imao slicnu sitvaciju ako ne i istu.. ali se na kraju diskusija zavrsava totalno van teme..

Tako da kad se tu pogleda niti se zna dali je to
Penicilinski sok? Alr..... neki sok. ili Heg.... sindrom .. i GLAVNO PITANJE !!! KOLIKO JE TO OPASNO! i dali dalje sme da prima inekcije penicilina .. i to ... i dali moze da se ponovi tako nesto! kako da se cuva

pozdrav i puno hvala! unapred
Sashka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 06, 2008 9:01 pm

Post od Sashka »

Мени се догодило исто али ја предходну ноћ нисам нити преспавала нити сам јела. Тако да, када сам устајала са кревета на ком сам добила пеницилин, осетила сам благу несвестицу и зујање у ушима. И после тога сам редовно примала пеницилин. Међутим, све то треба ипак проверити.
enkii
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 06, 2008 5:45 pm

Post od enkii »

ee hvala saska ... sto si barem nesto odgovorilia
Sashka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 06, 2008 9:01 pm

Post od Sashka »

Ma nema na chemu! Samo opushteno! :wink:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Brujanje u usima posle penicilina!

Post od majja »

enkii napisao:pozdrav ljudi ... jutros mi je brat otisao da primi 5 tu inkciju penicilina zbog otoka .. od zuba. koti treba da vadi.
i dolazi kuci kaze nesto mi nije bilo dobro tamo. kad sam primio inekciju pocelo je nesto da mi zuji dosta u usima, i da mi bude malo muka. Rekao je sestri oni su mu odmah izmerili pritisak ..i otkucaje srca i rekli mu da je pritisak u redu. Ja sam ga pirao koliko je to trajalo on kaze da je sve trajalo nekih mozda pola minuta. Nakon sto smu mu izmerilli pritisak pitali su ga jeli jeo pre nego sto je dosao i to i rekli su mu da odmori tu 10 tak min .. on je to uradio bio je tu 10 min i dosao kuci.. to se desilo jutros oko 10 sati. Dok sam ja bio kuci ( do oko 5 sati ) bilo mu je super nije nista osecao.

Ja sam sad na poslu pa sam malo gledao po internetu da vidim sta moze da bude i naletim na ovaj forum de sam video da je jedan covek ovde imao slicnu sitvaciju ako ne i istu.. ali se na kraju diskusija zavrsava totalno van teme..

Tako da kad se tu pogleda niti se zna dali je to
Penicilinski sok? Alr..... neki sok. ili Heg.... sindrom .. i GLAVNO PITANJE !!! KOLIKO JE TO OPASNO! i dali dalje sme da prima inekcije penicilina .. i to ... i dali moze da se ponovi tako nesto! kako da se cuva

pozdrav i puno hvala! unapred
Šta je bilo na kraju-jel jeo pre toga ili nije??!

Ja sam imala sličnu situaciju, ali mnogo goru, nisam jela pre toga izuzev par zalogaja banane i od tada nisam primila ni jedan penicilin, niti popila lek na bazi penicilina. Rekoše mi - što je sigurno, sigurno je.
liskun
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 25, 2008 6:20 pm

Post od liskun »

Imao sam slicnu situaciju,prepisali su mi penicilin,nesto za zubom je bila neka upala,a u to vreme sam trebao da snimam stomak i nisam smeo da jedem bas taj dan kad sam trebao da dobijem trecu inekciju,i dobio sam taj sok,znam da su me jedva povratili nazad,i od tad vise nikad nisam isti,imam lupanje srca cesto,mnogo vise sam nervozniji i stalno neki nemir osecam,penicilin od tad vise nisam primao niti cu,od tad je proslo osam godina i navikao sam da zivim sa tim,sad i andol kad treba da popijem sav se uspanicim,znam da je to verovatno sve u glavi ali od tog se nemoze pobeci.Mada kazu da je taj dan dosta ljudi imalo penicilinski sok,kao da nije bio dobro preciscen ili sta vec nemam pojma,ja samo znam da taj dan nisam jeo.Prve dve godine su mi bile izuzetno teske,pomisljao sam cak i na ono najgore,jer nisam mogao izdrzati to stalno zujanje u usima i stalni nemir (strah),sad se to vec sve stisalo ali posledica imam i dalje.
Odgovori