bruh

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

bruh

Post od vasa »

Vec 10-ak dana imam neke manje bolove na desnoj strani donjeg stomaka koli se spustaju ka desnom testisu.malo mi je i nateceno i osecam pod prstima kao neku deblju venu ili zlezdu koja seta i kad se napnem to se povecava-imao sam slicne tegobe ranije-kad sam jako kasljao tu me bolelo.Napominjem da sam radio teze poslove tih dana a i u isto vreme sam imao neku upalu mokracnih puteva i prostate pa sam pio antibiotik.Dali je to neki oblk bruha-kile ili nesto drugo?
drarko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jul 07, 2005 12:15 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od drarko »

To sto osecas lici na ingvinalnu kilu, to sto si napipao je limfna zlezda jer da je kila i da se bas tako siri i skuplja pri kaslju verovatno bi se dosad ukljestila. Da do toga ne bi doslo javi se svom lekaru jer mozda je to sasvim bezazlena infekcija a moze i da se iskomplikuje.
:roll:
vasa
Stalni član
Stalni član

hala

Post od vasa »

hvala darko-danas cu kod lekara-
vasa
Stalni član
Stalni član

dijagnoza

Post od vasa »

bio sam kod urologo koji je ustanovio da imam pocetnu kilu-terapija-vezbanje (makazice) u letecem polozaju na ledjima dignem noge i ukrstam kao makaze-da bi ojacao misice donjeg stomaka-posto imam problem i sa cestim mokrenjem palitrex 2x2 7 dana-i cuvati-nema dizanja tereta napinjanja itd.
Moze li mi neko reci nesto vise o ovom problemu-hvala
vasa
Stalni član
Stalni član

pardon

Post od vasa »

ne u letecem vec u lezecem polozaju :-)))))))
Odgovori