Da li da brinem
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Da li da brinem
Ovako...Ja i moja devojka smo imali sex bez zastite pre oko nedelju,dve...Ja nisam svrsio ali se brinem da nije ostala mozda trudna...Ona ovih dana treba da dobije a malopre sam razgovarao sa njom rekla mi je da joj je muka i da je povracala,i sad sam bas poceo da se brinem...Hvala unapred
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
Re: Da li da brinem
brinuces kasnije,sada cuvaj zivce...sto kazu:teoretski ima sanse ali prakticno malo...jesi li bio blizu vrhunca ili...?
Pa iskreno da ti kazem jednom samo jesam bio ali ne bas blizu i cim sam osetio da bih mogao da s.. ja sam stao,i bas vodim racuna da slucajno ne dodjem do vrhunca i prekidam na svakih otprilike 30sec...Stvarno se nadam da nije i ne brinem se zbog mene vec zbog nje,meni niko nista nece uraditi ili kazniti ali njena majke je MNOGO stroga i ne mogu ni da zamislim sta bi joj uradila...Slavko hvala ti puno!!
ja isto mislim da su sanse zanemarive.
najbolje kupiti test pa probati vidjeti sta ce on pokazati
to sada moze biti i "psiholoski" takvo stanje da osjeca sve simptome jer previse razislja o tome. znam vise osoba koje su imale i jutarnje mucnine, i povracale su, gadila im se hrana, osjetljivost na mirise, pa im je na kraju i sam dr potvrdio da nije trudnoca nego jednostavno razmisljanjem o tome mozak stvara "zbrkane i lazne" simptome koji se onda ocituju na taj nacin...

* Sve je moguće ako ne odustaneš od snova već na prvoj prepreci! *
Jao nadam se da nije :/...Pa razmisljao sam da sacekam jos 2,3 dana da vidim da li ce da dobije ako ne onda pravac apoteka i test....Hvala vam
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
nama su nesto pricali iz sexologije da ima veze,npr. pre nego sto dodje do ejakulacije,cak i pre toga treba stati jer se oslobadjaju neki sokovi,u kojima ima spermatozoida...mada,mislim da ne trebas da se brines...
u pravu si,to je predsemena tecnost i sadrzi spermatozoide.
Ako bi devojka bila u tako velikom problemu da zatrudni, zasto ne bi bio dzentlmen i zastitio je od toga tako sto ces koristiti kondom? Kao sto je Bevana rekla, to sto ne svrsis u nju ne znaci da nece zatrudneti. Ta tvoja metoda bi mozda i bila bezbedna kod starih ljudi, ali ne i kod mladih ljudi na vrhuncu plodnosti kao sto ste vas dvoje.
Pa ja bih,samo je problem sto ona kaze da je mnogo lepse bez kondoma i ona je ta koja insistira na tome da NE stavljam kondom..
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Pa ako insistira, onda mora da se suoci i sa posledicom ako se nesto desi....
Lepse mozda jeste, ali da li je pametnije? Trudnoca je samo jedna stvar od koje kondom stiti...
Lepse mozda jeste, ali da li je pametnije? Trudnoca je samo jedna stvar od koje kondom stiti...
:/...A zanima me posle koliko se javljaju prvi simptomi trudnoce ??