Da li da brinem

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

gagipk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 16, 2010 2:21 am

Da li da brinem

Post od gagipk »

Ovako...Ja i moja devojka smo imali sex bez zastite pre oko nedelju,dve...Ja nisam svrsio ali se brinem da nije ostala mozda trudna...Ona ovih dana treba da dobije a malopre sam razgovarao sa njom rekla mi je da joj je muka i da je povracala,i sad sam bas poceo da se brinem...Hvala unapred
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Re: Da li da brinem

Post od Slavko_slavko »

brinuces kasnije,sada cuvaj zivce...sto kazu:teoretski ima sanse ali prakticno malo...jesi li bio blizu vrhunca ili...?
gagipk
Novi član
Novi član

Post od gagipk »

Pa iskreno da ti kazem jednom samo jesam bio ali ne bas blizu i cim sam osetio da bih mogao da s.. ja sam stao,i bas vodim racuna da slucajno ne dodjem do vrhunca i prekidam na svakih otprilike 30sec...Stvarno se nadam da nije i ne brinem se zbog mene vec zbog nje,meni niko nista nece uraditi ili kazniti ali njena majke je MNOGO stroga i ne mogu ni da zamislim sta bi joj uradila...Slavko hvala ti puno!!
Korisnikov avatar
sara08
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Dec 05, 2009 12:24 pm

Post od sara08 »

ja isto mislim da su sanse zanemarive. :wink: najbolje kupiti test pa probati vidjeti sta ce on pokazati :wink: to sada moze biti i "psiholoski" takvo stanje da osjeca sve simptome jer previse razislja o tome. znam vise osoba koje su imale i jutarnje mucnine, i povracale su, gadila im se hrana, osjetljivost na mirise, pa im je na kraju i sam dr potvrdio da nije trudnoca nego jednostavno razmisljanjem o tome mozak stvara "zbrkane i lazne" simptome koji se onda ocituju na taj nacin...
* Sve je moguće ako ne odustaneš od snova već na prvoj prepreci! *
gagipk
Novi član
Novi član

Post od gagipk »

Jao nadam se da nije :/...Pa razmisljao sam da sacekam jos 2,3 dana da vidim da li ce da dobije ako ne onda pravac apoteka i test....Hvala vam
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

nama su nesto pricali iz sexologije da ima veze,npr. pre nego sto dodje do ejakulacije,cak i pre toga treba stati jer se oslobadjaju neki sokovi,u kojima ima spermatozoida...mada,mislim da ne trebas da se brines...
Korisnikov avatar
bevana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 31, 2009 3:14 pm

Post od bevana »

u pravu si,to je predsemena tecnost i sadrzi spermatozoide.
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Ako bi devojka bila u tako velikom problemu da zatrudni, zasto ne bi bio dzentlmen i zastitio je od toga tako sto ces koristiti kondom? Kao sto je Bevana rekla, to sto ne svrsis u nju ne znaci da nece zatrudneti. Ta tvoja metoda bi mozda i bila bezbedna kod starih ljudi, ali ne i kod mladih ljudi na vrhuncu plodnosti kao sto ste vas dvoje.
gagipk
Novi član
Novi član

Post od gagipk »

Pa ja bih,samo je problem sto ona kaze da je mnogo lepse bez kondoma i ona je ta koja insistira na tome da NE stavljam kondom..
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Pa ako insistira, onda mora da se suoci i sa posledicom ako se nesto desi....
Lepse mozda jeste, ali da li je pametnije? Trudnoca je samo jedna stvar od koje kondom stiti...
gagipk
Novi član
Novi član

Post od gagipk »

:/...A zanima me posle koliko se javljaju prvi simptomi trudnoce ??
Odgovori