BRAZDE NA PETAMA

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
ana hono
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 21, 2013 11:50 pm

BRAZDE NA PETAMA

Post od ana hono »

Dobro vece svima. nisam znala na koju oblast da prijavim moj problem jer jos nije resen. Prije 6meseci,pete su mi se pocele perutati da je sada doslo do pojave brazdi,koje nekada znaju malo da se otvore,otvori izgledaju kao posekotina ziletom. prije mesec dana ista situacija i sa dlanovima,a sada vidim krece i na kozu kolena.
jako me svrbi,boli kada se oslonim i pecka. Bila sam kod doktora prije 6 meseci. mislio je da je stvar dermatoloska,pa sam pocela piti antibiotike ,mazala kortiko kremama po preporuci doktora.nije pomoglo. Imate li ideju sta moze biti? ps..prije 5godina,imala sam operaciju zucne kese sa fizickim zacepljenjem kamena u kanalu,nosila sam Tdren.postavila bih sliku ali ne znam kako..ako treba,mogu poslati na mail koga interesuje. Unapred zahvalna
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: BRAZDE NA PETAMA

Post od drbgd »

lici prema opisu na gljivicnu infekciju.
za kozne probleme je jako nezahvalno odgovarati na opise, najbolje bi bilo da to pogleda (neki drugi?) dermatolog
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

Ozb bi trebao jos neko pogledati, a u medjuvremenu, ne znam je l koristite neki preparat?
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Mozda nebi skodilo da ispirate blagim rastvorom sode bikarbona ili hipermanganom a da se kupate-tusirate koristeci samo domaci-pravljeni sapun--nikako kojekakve mirisljive kupke i sl.
Najbolje je ipak kod dermatologa ponovo a i o ishrani da povedete malo racuna-da ne jedete puno slatko-ljuto-kiselo itd i da li imate jos kakvih zdravstvenih problema nakon te operacije, pijes li neke lekove?
Odgovori