BOLOVI ZNATE LI STA MOZE BITI?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

anna03
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 29, 2008 4:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: BOLOVI ZNATE LI STA MOZE BITI?

Post od anna03 »

Ontario, posle vezbi mora da vas boli, treba misici da se naviknu na rad.
Ja sam bila u slicnoj situaciji, jedva se izvukoh uz pomoc odgovarajucih vezbi.Raspitajte se vi za nekog dobrog fizijatra tamo, neka vam preporuci vezbe, pa svakog dana po malo, videcete da ce biti bolje.Vama su sigurno i misici napeti, nervozni ste zbog bolova, a moguce je da nepravilno lezite u krevetu dok gledate televiziju(to jako ima veze, ja sam imala bolove u vratu od toga).Provocira bol i dugo i nepravilno sedenje za kompjuterom, nemojte da spavate na stomaku, samo bocno.Eto, to su moji saveti, a i sve ono sto vam je prethodna gospodja preporucila.
zivot pun srece
makica.vr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 17, 2009 11:42 pm

Post od makica.vr »

Slazem se sa Anom,normalno je da se posle vezbi osecaju bolovi,ali vredi pokusati,ipak je to neki pomak,jer bolove ionako osecate i bez vezbanja.Znam da zvucim surovo ali to jeste realnost.Poboljsanje moze da se oseti nakon par nedelja,samo nemojte preterivati sa tempom vezbi.Pustite svoje misice da se postepeno navikavaju na novonastale promene. (budite karakter,za razliku od mene :) )
Ako ste u finansijskoj mogucnosti,pokusajte i sa nekim anatomskim jastukom,meni je npr Dormeo dosta pomogao.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Drage moje.....ja idem na fizio vec 7 meseci i nista,idem na masaze i nista,spavam na specijalnom jastuku i nista,radim vezbe i nista!
Dok sam sedela na forelji i masirala glavu jer me uzasno boli spustila sam ruku na vrat i presljenove.Ne znam odakle mi ta ideja niti kako ali sam blago pritisla prema levoj strani pored prsljenova i vratu i uzasan,uzasan,uzasan bol me stresao,sada sam 100%sigurna da zaista moji problemi poticu od kicme i ukljestenog zivca izmedu C5-6.........
To mi je samo jedan fiziatar rekao,posle par kojih sam promenila.On smatra da moji problemi sa lopaticom u ramenu dolaze upravo od vrata,a kada mi je to rekao malo za ga zacudeno pogledala moram da priznam.Sada sam sigurna da je to u pitanju pa cu zahtevati misljenje jos jednog neurologa.
Drage puno vam hvala na svim savetima......pozdrav
Odgovori