Bolovi u stomaku,zelucu,otezano disanje
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Bolovi u stomaku,zelucu,otezano disanje
Ljudi,jel ima neko ideju sta mi je.Pre 15-ak dana imao proliv,krenuo sa probiotikom i nakon 2 dana stolica krenula da se normalizuje.Uradjena koprokultura,analiza na viruse,gljivice i sve ok.Krvna slika,SE,sve ok.Blago uvecan CRP,normalno do 3,a meni bio 12. Sledeceg dana krece blagi bol u gornjem delu stomaka(ni sam ne znam je li zeludac ili stomak),koji se javlja povremeno.Nakon 2 dana bol postaje konstantan,odlazim kod gastroenterologa koji mi daje ciprocinal,omeprol i probiotik uz konstataciju da je verovatno rec o virusnoj infekciji?!Dajem opet krv na analize,krvna slika dobra,se normalna,a CRP pao na 9. Krecem sa terapijom,opet dobijam proliv i blagu mucninu,kao i gubitak apetita.Pod pretpostavkom da uzrok moze biti omeprol(jedna od mogucih nezeljenjih reakcija je i to),prekidam sa uzimanjem istog i sledeceg dana stolica postaje uredna,mucnina skoro potpuno nestaje i vec se polako vraca apetit.Medjutim,taj blagi bol sa pocetka ove price je i dalje prisutan,a danas mi se javio neki cudan osecaj nemanja vazduha,kao da disem sa 50% pluca,ne mogu da udahnem koliko mi treba.Nisam siguran da to ima veze sa celom ovom pricom,ali sam ipak spomenuo.Jel zna neko sta bi mogao biti uzrok svega?