bolovi u stomaku

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Alexsssandros
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 25, 2006 10:52 am

bolovi u stomaku

Post od Alexsssandros »

Prije petnaest godina imao sam cir koji mi je bio pukao, a kojeg sam poslije izlecio.Nisam imao problema,a nemam ni sad takvih bolova kakve sam imao nekada.Naime,prije godinu dana pio sam cesto aspirine i odjednom sam primetio krvavu stolicu,prvo sta sam pomislio bio je da mi je cir pukao.I dalje sam pio aspirine ne misleci da mi oni smetaju i jos par puta sam primecivao krv.Onda sam shvatio da je do njih i prestao sam da pijem,sada nemam krvavu stolicu,ali imam bolove u stomaku i to ujutru dok ustanem,bolovi prestaju za kratko vreme i nisu jaki,ali me brine to sto ih imam svako jutro.Bitno je i to sto ne pazim na ishranu i cesto jedem kasno uvece.Moje pitanje je dali zbog tih bolova moram da se obratim doktoru ili jednostavno da promenim ishranu?
Unapred zahvalan.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Obavezno se javite lekaru!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Koliko ja znam, svako ko ima bilo kakvih problem sa stomakom (ovde mislim na zeludac), a narocito cir, bi trebalo po svaku cenu da izbegava aspirine, jer oni nagrizaju sluzokozu i prave mikroskopski vidljive ranice koje samo pogorsavaju vec postojeci problem! :(

Kao sto je dr Ivica rekao, obavezno idi kod lekara!!
Odgovori