pozdrav svima.vec par godina imam jedan problem koji me veoma muci.naime,s vremena na vreme desi mi se da osetim iritirajuce osecanje sa desne strane stomaka,blize gore rebrima,u stvari na pola puta od prepona i rebara.to je neki manji bol koji nije stalan vec me vise,kako da kazem zigne s vremena na vreme.takodje,ponekad,osetim i slabiji bol u desnoj nozi ali to brzo prestane.ovo osecanje je uvek praceno nadimanjem stomaka i potrebom da se gasovi isprazne iz stomacne duplje.vise puta sam isao kod lekara jer sam milslio da je u pitanju upala slepog creva ili slicno ali nikada nista nije nadjeno slicno.krvna slika,mi je odlicno,jedino sto povremeno imam imam visak bilirubina.ovakvo stanje uglavnom kratko traje,najvise dva-tri dana i onda mi se recimo ne javlja mesecima.obicno kad jedem masnu hranu ili preterano jedem.zasto vam se javljam.sinoc mi se pnovo desilo.osetio sam lagane bolove sa desne strane,stomak mi se naduo i pocela je da mi bude muke,mada ne nesto preterano.kasnije uvece cak sam dobio i temperaturu(37,6) koja se spala tokom noci.i evo danas,skoro nista.stomak je ponovo normalne velicine,nemam tempreaturu a osecam samo lagano ziganje sa strane,kao i obicno.do sutra ce verovatno i to nestati.molim nekog lekara ili nekog ko je imao slicna probleme da mi pomogne.da li je u pitanju zuc mozda?
unapred sam svima zahavalan.
bolovi u stomaku
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
hvala t mnogo na savetu.posle tvoga odgovora,raspitao sam se jos malo na netu i shvatio da si u pravu.sto pre cu otici kod doktora da to ubijem u zacetku dok jos nisam doziveo strasne bolove o kojima svi pricaju.mnogo ti hvala jos jednom.drarko napisao:Uradi eho abdomena i reci ce ti da imas mulj a mozda i koji kamencic u zucnoj kesi. Ovako mozes jos neko vreme ali obzirom da ti se javlja i povisena temperatura - javi se svom lekaru i visi sa njim sta je najbolje za tebe, lek ili operacija.