Bolovi u ruci
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
simka
- Novi član

- Pridružio se: Sre Apr 04, 2007 5:09 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Bolovi u ruci
molim vas pomozite mi.vec tri dana imam bolove u levoj ruci.prvo je pocelo od prstiju pa sve do ramena.tata mi je rekao koji je sportista da to moze biti upala tetive.koji su simptomi za upalu ?molim vas za pomoc unapred zahvalna...

-
jedan_sasha
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 2:57 pm
Hej, ja sam imao slicno iskustvo, samo nije islo do ramena. Kako dane i godine provodim za racunarom, cesto se naslanjajuci na lakat lijeve ruke iziritiram splet zivaca koji se nalaze u laktu... rezultat trnjenje malog i do malog prsta lijeve ruke, a psiha odradi ostalo, misim ostatak ruke.
Infarkt nema upozorenje i nece te mjesec dana upozoravati.... kosis travnjak i cap, gotovo.
Nego, lijepo se ispravi kad sjedis, pazi na polozaj ruku... i uzivaj u zivotu.
Infarkt nema upozorenje i nece te mjesec dana upozoravati.... kosis travnjak i cap, gotovo.
Nego, lijepo se ispravi kad sjedis, pazi na polozaj ruku... i uzivaj u zivotu.
-
Boki
- Aktivan član

- Pridružio se: Sre Jan 05, 2005 6:52 am
"Mislim Boki stvarno!!! Prekini da tripujes ljude po forumu!"
Da, ok, pazicu.
"I odakle ti pravo da nekome ordiniras terapiju???"
Ja malo manje obracam paznju na formalnosti, ljudi u svakom slucaju sve sto zele je da rese svoj problem, koji je ponekad iako banalan, na zalost ponekad neresiv, bas krivicom suvisnih formalnosti.
Pozdrav !
Da, ok, pazicu.
"I odakle ti pravo da nekome ordiniras terapiju???"
Ja malo manje obracam paznju na formalnosti, ljudi u svakom slucaju sve sto zele je da rese svoj problem, koji je ponekad iako banalan, na zalost ponekad neresiv, bas krivicom suvisnih formalnosti.
Pozdrav !