Bolovi u pupku

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Colask8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 02, 2007 7:32 pm

Bolovi u pupku

Post od Colask8 »

Od rodjenja imam ovaj problem, odn. kada sam se rodio stalno mi je pupak izlazio, pa je moja majka stalno stavljala tu neku italijansku kopcu kako bi ga vratila na mesto, i pretpostavljam da je to uzrok (mozda i nije), ali posle veceg napora odn. kad nosim nesto preterano tesko, ili kada trcim, mene zaboli pupak, zatim desi se da procuri neka providna tecnost, ali u malim kolicinama, to samo kada pipnem prstom osetim da je vlazno, naucio sam neke vezbe, odn. kada me zaboli, legnem na pod, neko me dijagonalno izvuce 3-4 puta, i zatim me gazi po ledjima, i tada prestanu bolovi, ali da li bi to moglo trajno da se zaustavi?To je ono sto mene zanima. Ako je neko imao iskustva sa ovim bilo bi lepo da mi pomogne.
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Ne znam odgovor na vase pitanje ali bih se nadovezala na temu.

Oduvek me interesovalo zasto neki ljudi imaju uvucen a neki onako izbacen pupak? Ranije sam imala teoriju da ih u porodiluistu drugacije preseku, ali nikad nisam bila sigurna u to. Da li neko mozda ima odgovor?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Bolovi u pupku

Post od tamaraft »

Colask8 napisao:Od rodjenja imam ovaj problem, odn. kada sam se rodio stalno mi je pupak izlazio, pa je moja majka stalno stavljala tu neku italijansku kopcu kako bi ga vratila na mesto, i pretpostavljam da je to uzrok (mozda i nije), ali posle veceg napora odn. kad nosim nesto preterano tesko, ili kada trcim, mene zaboli pupak, zatim desi se da procuri neka providna tecnost, ali u malim kolicinama, to samo kada pipnem prstom osetim da je vlazno, naucio sam neke vezbe, odn. kada me zaboli, legnem na pod, neko me dijagonalno izvuce 3-4 puta, i zatim me gazi po ledjima, i tada prestanu bolovi, ali da li bi to moglo trajno da se zaustavi?To je ono sto mene zanima. Ako je neko imao iskustva sa ovim bilo bi lepo da mi pomogne.
Obratite se doktoru da vas uputi dermatologu da se taj pupak pregleda, moguce da imate neko proshirenje,u vidu vodene ciste koje se stalno puni i pravi probleme. Ne bi bilo loshe da se to otkloni ako traje vec tako dugo!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori