Pre nekoliko meseci pojavio mi se bol u nogama, tacnije u butinama prednjoj i zadnjoj lozi... Ometano hodam, nakon neke 'duze' setnje koja iznosi svega stotinak metara me zaboli u navedenim delovima i onda maltene pocnem da hramljem ili to bude takav bol ( neke kao tacke u dubini,nije kost vec nesto neobjasnjivo kao da je neki nerv u pitanju) da moram da odmorim i osecam zamor.
Mada,moram da kazem da je trenutno situacija bolja -ne budim se sa bolovima , nisam u toj meri iscrpljena cak ponekad mogu i da potrcim i pustim korak, ne znam da li je to zbog fizikalne terapije i vitamina B koji pijem vec 3 meseca. Mada ono sto mi je rekao dr Fizijatrije jeste da je neki virus u pitanju, pa me zanima necije strucno misljenje jer poslednjih par dana se vratio bol i bilo mi je tesko kao na pocetku nastanka problem.
Uradila sam kompletne labaratorijske nalaze i evo nekih rezultata koji su u padu ili porastu
Neutrofilni granulociti 1.86
Neutrofilni Grnulociti 29.5
Limfociti 57.3
Monociti 8.71
Eozinofilni granulociti 3.530
i MRV je uvecan 11.8
Ostalo je sve u normali.
Da li moze neko da me usmeri na pravi put ?
Bolovi u nogama
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 12, 2014 9:29 pm
Re: Bolovi u nogama
I da napomenem, da uz bol je pracen zamor, brzi umor, malaksalost, ' teske noge' i jedan period nisam imala apetit pa sam za 10 dana skinula 5 kg...