Bolovi u ledjima, iscrepljenost i jos mnogo toga...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
njovanovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 08, 2010 5:26 pm

Bolovi u ledjima, iscrepljenost i jos mnogo toga...

Post od njovanovic »

Zdravo
Evo vec 14 dana kako me bole ledja i slabo spavam, umoran sam stalno, osecam slabost misica i u zglobovima...
Ovako, sve je pocelo jednog dana kad sam otisao u teretani (1. put) i radio neke vezbe za ledja nesto i za grudi, otisao kuci normalno pa uvece u provod i pusili nargilu u nekom baru. E problem je nastao kad sam se vratio kuci, nisam mogao od bolova u ledjima da se uspavam nekih 2 sata i nekako se uspavao posle. Od tog dana, evo vec 14 kako ne uspevam da spavam od bolova, spavam prva pocetna 3, 4, 5 sata posle pocnem da se prevrcem po krevetu.
Osecam umorene noge, ruke i zglobove iako nista ne radim po ceo dan, spavam, lezim i sedim. Bol u ledjima je u donjem predelu, poslednji prsljenovi i "misici" pored njih. I cesto kako nocu tako i danju pomeram nozne prste.
E sad doktor je rekao da je neki nerv koji ide u nogu i koji je zaglavljen izmedju prsljenova, medjutim na snimcima je sve normalno.
Sada mi je dao da snimam pluca i skener ledja da se cistije vidi.
Naveo sam i podebljao "nargila", zato sto cim sam ukucao mikrob tuberkuloze na pretrazivacu izbaci mi nargila. Doktor mi je rekao da je mogucnost da imam tu mikrob tuberkuloze, valjda zbog malaksalosti i sto sam smrsao 3kg za kratko vreme, sto i nisam najbolje razumeo, ali cu zato sutra primiti neku vakcinu posle koje trebam cekati 3 dana za rezultat, pozitivan ili negativan.
Pitanja:
Sta moze biti problem sa ledjima? Da li je nesto ozbiljno? Da li ta mikrob tuberkuloza ima nekakve veze sa ledjima? Jos nesto ako znate sto moze biti a sto nisam pitao...

Izvinite na ovolikom tekstu ali kad coveka natera muka, ne zna sta ce...
Hvala unapred

Edit: 20 godina, 190cm / 67kg
chodagrobar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 20, 2013 12:40 am

Re: Bolovi u ledjima, iscrepljenost i jos mnogo toga...

Post od chodagrobar »

Zdravo. I ja imam problem sa donjim desnim misicem ledja,pre 6 dana sam bio na fudbalu i ne zagrejan sam igrao,pred kraj fudbala osetio sam blagu bol u ledjima,kad sam dosao kuci bol se pojacala,ko noz da me probada. Sutradan je vec bila dosta blaza bol,al je konstano postojala,posto je vec bila dosta blaza juce sam otisao u teretanu i nisam radio vezbe za ledja,a opet me je dosta bolelo,ko da se prenese bol na ledja kad podignem nesto tesko. Kad sam dosao kuci namazao sam konjsku mast,da li moram da pauziram sa teretanom ili mogu da idem uz bolje zagrevanje i mazanje konjske masti? Hvala unapred i srdacan pozdrav!
ivanica81ns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 24, 2013 1:56 pm

Re: Bolovi u ledjima, iscrepljenost i jos mnogo toga...

Post od ivanica81ns »

Na mnogim forumima možete pročitati koliko i kako je BIO konopljino ulje pomoglo ljudima sa sličnim ili istim problemima.
Moje iskustvo je vezano za problem sa kožom, ali korišćenjem ovog ulja sam primetila veliko poboljšanje celokupnog stanja organizma. Jednostavno sam jača i bolje se osećam. Samim tim lakše i lepše vreme provodim u teretani :-) a i vreme posle toga jer bolova nema :-)

Srećno i pozz
Odgovori